Outfit: Mijn nieuwe leopard top

Mijn nieuwe leopard top

Outfit: Mijn nieuwe leopard top

Hi allemaal! Vorige week heb ik met het extreme weer niet veel gedaan. Deze week staat er gelukkig wat meer op de planning en kan ik eindelijk de verfkwast erbij pakken. Met warme dagen wil ik niet te veel strakke items dragen. Hoe luchtiger de outfit, hoe beter! Ik trek dan ook het liefst een rokje of shortje aan met een losvallende top.

Voor het eerst deze zomer, trok ik mijn witte rokje weer eens uit de kast. Dit leuke jeans rokje kocht ik vorig jaar bij Mango en heb ik nauwelijks gedragen. De top kocht ik laatst bij H&M en heeft (natuurlijk) een leopard print. Het is echt een nieuwe favoriete top van mij geworden. Je kunt hem namelijk ook heel leuk combineren op een jeans. De top kun je strikken aan de onderkant, en valt wat korter. Kijken jullie mee naar de complete outfit post?

Mijn nieuwe leopard top
Mijn nieuwe leopard top

Ik vind dit dus echt een heerlijke outfit voor nu. Mijn gevlochten rieten tas staat er ook mooi bij. Dit is nog steeds de tas die ik een paar maanden geleden via AliExpress bestelde. De leuke roze haarband kocht ik vorig jaar bij Atelier des Femmes. Zij hebben echt een geweldige collectie met mooie haarbanden, in de leukste prints en kleuren.

Mijn nieuwe leopard top

Inmiddels is onze tweede week van de vakantie ingegaan. Vandaag vertrek ik met mijn moeder voor een paar dagen naar Parijs. Hier heb ik echt ontzettend veel zin in! We gaan met de Thalys en verblijven in een leuk hotel met uitzicht op de Champs Elysée.

Als we terugkomen uit Parijs, ga ik ook weer aan de slag met klussen in huis. Ik heb echt zoveel zin om alles boven te verven, zodat we daar straks kunnen gaan slapen. De nieuwe vloer gaan we dit weekend ophalen en kan dan volgende week gelegd worden.

Outfit Details

Top – H&M
Rokje – Mango
Haarband – Atelier des Femmes
Slippers – Supermusthave
Enkelbandje – ComeGetFashion
Tas – AliExpress

Wat zijn jullie plannen voor deze week?

Share:

2 Reacties

 1. Gaby
  30 juli 2019 / 07:55

  Leuk setje je ziet er altijd leuk uit fijne vacantie

  • Marloes
   Auteur
   4 augustus 2019 / 01:14

   Wat lief Gaby, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: