Outfit: mijn favoriete volantrok

Outfit: mijn favoriete volantrok

De collectie van deze zomer is helemaal mijn ding. Mooie lange jurken, korte zwierige rokjes, lange rokken met volants en natuurlijk veel linnen. Bij H&M had ik al een hele poos deze mooie volantrok op het oog. Helaas was hij iedere keer uitverkocht, waar ik flink van baalde. Toen ik ‘s nachts niet kon slapen, ging ik online shoppen bij H&M en zag ik dat ze de rok hadden aangevuld. Hij ging gelijk in mijn mandje en drie dagen later had ik hem binnen. De rok was net op tijd binnen voor ons weekendje Zeeland. In het park waar we verbleven maakte we nog een paar leuke outfit foto’s met mijn favoriete volantrok. Kijken jullie mee naar de outfit foto’s?

largo villa Vlissingen
Mijn favoriete volantrok

De rok heeft een elastiek aan de bovenkant en daardoor zit hij erg comfortabel. De volantrok is lichtgeel van kleur, met kleine bloemetjes erop. De laagjes zorgen voor een romantisch effect, zo mooi!

Omdat het lekker warm was, heb ik de rok zomers gecombineerd met mijn boho slippers en een witte basic top. Als het ‘s avonds afkoelt, trek ik er graag een vest bij aan. Dit staat ook erg leuk en geeft de outfit een bohemien look. De gevlochten strandtas maakt de look helemaal af.

Outfit Details

Volantrok – H&M
Top – H&M
Slippers – H&M
Gevlochten tas – AliExpress

Wat vinden jullie van de volantrok en hoe zou jij deze rok combineren?

3 Reacties

  1. 10 juli 2019 / 16:19

    Ik heb de rok al een aantal keren voorbij zien komen op Instagram en vind hem ook zรณ leuk! Hij staat je ook super mooi, meis! ๐Ÿ™‚

  2. 10 juli 2019 / 20:59

    Zie ‘m ook vaker voorbij komen en vind ‘m echt heel leuk! De rest van de outfit is ook leuk ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: