Outfit: Mijn favoriete playsuit

floral playsuit

Outfit: Floral Playsuit

Good Morning! Inmiddels is het alweer half augustus en heb ik ongeveer een maandje geleden deze outfit foto’s al geschoten. Eind juli en augustus liet het mooie zomerweer het een beetje afweten. Vanaf het moment dat ik de sleutel heb gekregen van mijn appartement was het echt prachtig weer. De weken dat wij aan het klussen zijn geweest was het dik 30 graden en dat zeker zo’n 6 weken lang. Poeh! Echt kunnen genieten van het weer heb ik dan ook niet. Gelukkig heb ik nog een vakantie tegoed eind september. Dat word dus extra genieten! Op Ebay bestelde ik deze mooie donkerblauwe playsuit. Ik ben er helemaal blij mee en hij is echt perfect voor warme dagen. Ik heb hem ook in een mooie nude kleur en witte kleur. Kijk je mee naar de complete outfit?

playsuit

playsuit

playsuit

Outfit Details
PlaysuitEbay
Tasje – ComeGetFashion
Armbandjes – MyJewellery
Zonnebril – Six
Sandalen – H&M
Haar – LuxuryForPrincess

Bestellen jullie weleens kleding op Ebay?

 

5 Reacties

  1. 16 augustus 2017 / 06:37

    Staat je goed! Ik heb nog nooit op Ebay besteld, toch maar eens rondneuzen.

  2. 16 augustus 2017 / 06:53

    Wat een ontzettend leuke playsuit, vooral door die mouwtjes.. Ik heb echt no nooit iets gekocht op eBay, misschien ga ik daar eens rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: