Outfit: mijn favoriete jumpsuit voor de zomer

Outfit: mijn favoriete jumpsuit voor de zomer

Goedemorgen! Bereid je voor op heel wat nieuwe outfit posts. Ik heb de laatste tijd nogal wat leuke outfits voor jullie vastgelegd. Soms hoef je helemaal niet ver te zoeken voor een mooie shoot locatie. Ik probeer altijd weer een nieuw plekje te vinden, waar ik mijn outfits kan shooten. Toen ik laatst richting het Mastbos reed in Breda, kwam ik voorbij kasteel Bouvigne gereden. Samen met mijn moeder ging ik hier net voor onze vakantie naartoe om deze outfit vast te leggen. Ik kreeg mijn jumpsuit van H&M net op tijd binnen voor onze vakantie! Het is een off-shoulder jumpsuit met roussels bij de schouder. Zo leuk! Ik kocht hem online in de sale, met 40% korting. Score! Dat is dan weer het leuke aan sale. Het fijne aan deze jumpsuit is dat je hem in het najaar ook nog gewoon door kunt dragen, met eventueel een jasje erop. Kijk je mee naar de complete outfit?

mijn favoriete jumpsuit voor de zomer
mijn favoriete jumpsuit voor de zomer

mijn favoriete jumpsuit voor de zomer
De jumpsuit is lichtblauw van kleur, met witte strepen. Ik ben echt dol op rustigere kleuren momenteel. Ik pak helemaal niet zo snel meer naar felle tinten! Ik combineer de jumpsuit voor nu met zwarte leren sandalen en een leuk heuptasje. Deze scoorde ik laatst bij Mango. Eerst moest ik er niets van hebben maar nu vind ik ze echt zo leuk! Je kunt een heuptasje echt bij zoveel outfits combineren. Love it! Wat vind jij van de heuptassen trend?

Ik wens jullie een hele fijne dinsdag! 

9 Reacties

 1. 14 augustus 2018 / 06:09

  Wat een mooie jumpsuit en leuke foto’s. Het is daar ook zo’n mooie locatie :-). Ik vind heuptasjes leuk, wel bij anderen.. dat dan weer wel.

 2. 14 augustus 2018 / 06:55

  Een hele mooie outfit en locatie! Nee, heuptasjes zijn niets voor mij 🙂

 3. 14 augustus 2018 / 09:52

  Zooo leuk! Ik ben ook gek op rustige kleurtjes zoals wit, beige, lichtblauw en lichtroze! Wat een mooie locatie ook!

  • Marloes
   Auteur
   14 augustus 2018 / 22:31

   Ja mooi hé! Ik merk echt dat ik mijn hele garderobe aan het omgooien ben. Hihi! Dankjewel <3

  • Marloes
   Auteur
   14 augustus 2018 / 22:30

   Wat lief, dankjewel Marielle!

 4. 14 augustus 2018 / 22:24

  Wat een mooie jumpsuit zeg!! Goed gescoord 🙂 Oeh en ik herken deze plek meteen op de foto’s hihi, genoeg langsreden richting het ‘toen nog’ CBR.

  • Marloes
   Auteur
   14 augustus 2018 / 22:29

   Dankjewel Lindsey! Hihi, jaaa klopt inderdaad. Zo mooi daar! Echt de perfecte shoot locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: