Outfit met nieuwe sneakers van Steve Madden

Outfit met nieuwe sneakers van Steve Madden

Outfit met nieuwe sneakers van Steve Madden

Good Morning! Daar ben ik weer na een aantal dagen afwezig te zijn geweest. Wij hadden last minute een weekendje Zeeland geboekt en het was echt heerlijk. Zo fijn om te kunnen genieten van het zomerse weer in eigen land! Wat hebben we een geluk met het weer momenteel! Hopelijk hebben jullie ook heerlijk genoten.

Vandaag deel ik weer een zomerse outift met jullie. Twee weken geleden kwamen mijn nieuwe ‘Zela‘ sneakers van het merk Steve Madden binnen. Deze sneakers vallen op door de dikkere zool. Je kunt er eigenlijk niet omheen. Momenteel is de ‘Dad sneaker’ echt een hype¬†in fashion land en stiekem ben ik deze trend steeds leuker gaan vinden. In het begin moest ik er wel aan wennen! Hoe meer ik de sneakers zag, hoe leuker ik ze vond. De Zela sneaker combineer je heel makkelijk deze zomer. De sneaker is wit van kleur met roze en paarse accenten. Zelf combineer ik ze graag met een leuk rokje of een jeans. Ook onder een jurkje staan ze erg tof. Vandaag laat ik jullie de sneakers zien in combinatie met mijn favoriet: het spijkerrokje! Kijk je mee?

Outfit met nieuwe sneakers van Steve Madden

Outfit met nieuwe sneakers van Steve Madden
Outfit met nieuwe sneakers van Steve Madden
De Steve Madden Zela sneaker is verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties. De witte zijn mijn favoriet voor de zomer. Verder heb je ze ook nog in het wit met geel en in het zwart met rood en leopard print. Die vind ik voor het najaar weer erg gaaf! Het spijkerrokje wat ik bij deze outfit draag kennen jullie waarschijnlijk al wel. Hij is van H&M en zit zo lekker! Bij de outfit draag ik een basic shirt van Garcia en mijn Bali Rotan Bag om de look lekker zomers af te stylen.

Outfit details
Shirt – Garcia
Rokje – H&M
Sneakers – Steve Madden
Riem – H&M
Tasje – Rotan Bali Bag Ali

 

Wat vinden jullie van de outfit combinatie? En zie jij jezelf al lopen op deze toffe sneakers?


De Steve Madden Zela sneakers zijn o.a. online verkrijgbaar in de webshop. Met de kortingscode ZELA4U krijg je 10% korting op twee van de drie Zela modellen (Zela black/leopard en Zela yellow). De code is geldig t/m 19-7-18

5 Reacties

 1. 4 juli 2018 / 11:28

  Ik vind je tasje echt heel tof! Zelf heb ik een wat grotere, rieten tas met van die blauw pompoms erop. Ben daar ook zo blij mee en perfect voor de zomer :).

  • Marloes
   Auteur
   5 juli 2018 / 22:34

   Dankje Rachel, lief van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: