Outfit met mijn nieuwe leren jasje

Outfit met mijn nieuwe leren jasje

Hi allemaal! Hoe gaat het met jullie? Vandaag staat er een nieuwe outfit post klaar, met mijn nieuwe zwarte leren jasje. Ik ben er zo blij mee! Alvast even een voorproefje op de lente. Zeker nu het voorjaar in aantocht komt, kunnen we de leren jasjes weer massaal uit de kast trekken. Je kunt ze met van alles combineren, en ze maken je outfit gelijk een stukje stoerder! Dit super leuke zwarte leren jasje haalde ik bij CO&CO in Breda. Wat ik zo leuk vind aan het leren jasje is het nauwsluitende model, en de gepofte mouwen. Dit ga je echt weer veel zien dit seizoen! Voor de Bredanaars onder ons is CO&CO misschien wel een bekende winkel. CO&CO zit namelijk al jaren gevestigd aan de Veemarktstraat in hartje Breda. Ze verkopen er o.a. merken zoals Goosecraft, SOS, YaYa, Drole de Copine, Vila en Circle of Trust. Naast kleding verkopen ze bij CO&CO ook super leuke items voor in huis! Zeker de moeite waard om even binnen te lopen als je in de stad bent. Kijk je mee naar mijn outfit?

leren jasje

leren jasje

leren jasje

outfit met met mijn nieuwe leren jasje

Outfit Details
Jeans – H&M
Leren jasje – CO&CO
Jeans – H&M
Boots – Nelson
Tas – Mango
Zonnebril – Cheapass Zonnebrillen


Mocht je dit leren jasje nu net zo leuk vinden als mij? Hou mijn blog en Social Media dan zeker even in de gaten ;-). Binnenkort komt er iets heel leuks aan!

16 Reacties

 1. 2 maart 2017 / 06:11

  Wat een leuk jasje! Heel erg mooi, mooie foto’s ook.

 2. 2 maart 2017 / 08:32

  Echt een gaaf jasje! Ik heb een aantal nepleren, maar de kwaliteit is niet al te goed (lees voering gaat stuk) En wat een super leuke foto’s! Krijg helemaal zin in de lente zo!

 3. 2 maart 2017 / 09:21

  Leuke foto’s Marloes! Het jasje is heel bijzonder, zo’n model heb ik nog niet eerder gezien!

  • Marloes
   Auteur
   2 maart 2017 / 19:50

   Dankjewel Liset!

  • Marloes
   Auteur
   4 maart 2017 / 23:09

   Hij is inderdaad net even wat anders. Een heel mooi en bijzonder model!

 4. 2 maart 2017 / 11:23

  Wat een leuke outfit! Ik ben ook dol op mijn leren jasje, pas bijna overal op.

  • Marloes
   Auteur
   2 maart 2017 / 19:50

   Lief, dankjewel!

 5. Britt
  3 maart 2017 / 13:17

  Ten eerste vind ik je haar echt prachtig, zo jaloers! De outfit is ook heel mooi, hij staat je beeldig!

 6. Alida
  5 maart 2017 / 18:53

  Wat een eyecatching is dit jasje @

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: