Outfit: met mijn gele jurk bij Palais Royal

palais royal

Outfit: met mijn gele jurk bij Palais Royal

Hi allemaal! Zoals jullie misschien wel weten, was ik vorige week in Parijs. Het is een heerlijke stad waar ik inmiddels al 10x ben geweest. Je hebt er ontzettend veel mooie plekken om foto’s te schieten. Één van die plekken is Palais Royal.

Toen wij aankwamen in Parijs, was dat ook de eerste plek die we bezochten. We stapte de metro uit bij station Louvre-Palais Royal, en liepen rechtstreeks naar dit prachtige paleis. We hadden geluk want het was er nog niet druk om 10 uur ‘s ochtends. Ik droeg mijn prachtige gele jurk van ComeGetFashion. De jurk matcht echt perfect met de mooie gebouwen op de achtergrond, kijken jullie mee?

palais royal

Wat is Palais Royal?

Palais Royal is vroeger een Koninklijk paleis geweest, en wordt nu vooral gebruikt door het Franse ministerie van cultuur. De mooie binnenplaats is behoorlijk groot en er grenst ook een prachtige tuin aan. De ideale plek om even te ontsnappen aan de drukte! Hier komt men om te lunchen of een kop koffie te drinken.

De jurk die ik draag heeft een mooie lengte en is semi-transparant. De onderjurk loopt tot ver over mijn billen en vanaf daar is hij doorschijnend. Zowel aan de onderkant van de jurk, als bij de mouwen zitten rouches. Dit geeft een leuk en romantisch effect! De jurk kun je strikken in de taille en heeft aan de voorkant een overslag. Dit is trouwens met een flinke windvlaag niet erg handig, ik heb een paar keer in mijn ondergoed rondgelopen, haha! Verder draag ik mijn sneakers van Calvin Klein onder de jurk. Dit maakt het geheel wat stoerder en minder ‘tuttig’.

Outfit Details

Jurk – ComeGetFashion
Sneakers – Calvin Klein
Zonnebril – RayBan

Wat vinden jullie van deze jurk? En ben jij al weleens bij Palais Royal geweest?

Share:

8 Reacties

 1. 7 augustus 2019 / 07:27

  Wat een prachtige outfit! Het jurkje staat je zó mooi en je staat ook prachtig op de foto’s.

 2. 7 augustus 2019 / 08:06

  Een prachtige outfit op een prachtige plek. Ik kom graag bij het Palais Royal, vooral de tuinen zijn zo mooi.

  • Marloes
   Auteur
   7 augustus 2019 / 14:11

   Ja die zijn zeker weten mooi :)! Dankjewel

  • Marloes
   Auteur
   7 augustus 2019 / 14:11

   Lief, dankjewel!

  • Marloes
   Auteur
   7 augustus 2019 / 14:11

   Dankjewel Kelly! Ik ben er ook helemaal weg van 🙂

 3. 8 augustus 2019 / 15:51

  Wat een topper van een jurk! Heerlijk. Wel jammer dat je de onderrok erdoorheen ziet.. maar ja genoeg redenen om hem alsnog te kopen. Ik heb zo geen ruggengraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: