Outfit: Linnen pak met streepjes

Outfit: Linnen pak met streepjes

Good Morning! Twee weken geleden was ik een paar dagen in park Bosrijk, naast de Efteling met de familie. Dit is een super leuk vakantiepark helemaal in Efteling sferen. Mijn ouders waren 40 jaar getrouwd en dat moest natuurlijk gevierd worden. Bosrijk heeft prachtige huisjes op het park staan, waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het park nodigt ook uit om een paar mooie plaatjes te schieten. De bouwstijl van de huisjes is namelijk erg mooi! Net voordat we richting Bosrijk vertrokken, kwam mijn nieuwe linnen pak binnen van MyJewellery. Yes, net op tijd! Die kon ik niet thuis laten liggen! De weersvoorspellingen waren namelijk erg goed, dus hoog tijd om dit leuke pak aan jullie te showen. Kijk je mee?


Linnen is een erg fijn stofje om te dragen in de zomer. Het is namelijk luchtig en gaat niet plakken als het warm is. Ik combineerde het streepjes pak met een witte top en mijn witte Allstars. Die passen er echt perfect onder. Ook in de Efteling heb ik dit leuke pak gedragen. Ik denk dat jullie dit pak nog vaak gaan tegenkomen op mijn Instagram en blog. Haha! Streepjes + een pak is altijd goed. Misschien herinneren jullie het andere streepjespak nog wel, die ik een paar weken geleden aan jullie liet zien. Die draag ik ook zo graag!

Fijne woensdag iedereen!

Outfit details
Linnen blazer – MyJewellery
Linnen short – MyJewellery
Top – H&M
Schoenen – Converse Allstars
Zonnebril – RayBan
Tasje – Bali Bag AliExpress

14 Reacties

 1. 20 juni 2018 / 06:21

  Ik vind dit zo’n leuk pakje. Ik heb in geen tijden meer iets van linnen gedragen, maar vond het altijd een fijn stofje.

  • Marloes
   Auteur
   20 juni 2018 / 22:45

   Zo lief, dankje Femke <3. Linnen is inderdaad erg fijn!

 2. 20 juni 2018 / 06:28

  Een heel mooi pakje. Staat je goed en wat een mooie foto’s!

  • Marloes
   Auteur
   20 juni 2018 / 22:45

   Dankjewel Darina, leuk compliment! Alle credits voor de foto’s gaan naar mijn lieve moeder X

  • Marloes
   Auteur
   20 juni 2018 / 22:45

   Haha ja klopt Liset, dat heb ik inmiddels ervaren met een linnen jurkje van mij. Oeps! Heb jij veel linnen items?

  • Marloes
   Auteur
   20 juni 2018 / 22:44

   Thanks Lindsey, super lief! X

 3. 20 juni 2018 / 11:44

  Oh wat een leuke outfit!! Staat je ook erg goed

  • Marloes
   Auteur
   20 juni 2018 / 22:43

   Super lief! Dankjewel meid X

 4. 21 juni 2018 / 13:10

  Wat een leuk pakje en mooie foto’s. De background is inderdaad heel nice :). Ik had eerst totaal niks met linnen, maar nu vind ik het een heel mooie stof. Lekker luchtig en perfect voor de zomer. Het zal wel iets te maken hebben met dat je ouder wordt en comfort steeds belangrijker vindt in kledingstukken haha.

  • Marloes
   Auteur
   23 juni 2018 / 09:14

   Hi Lana, dankjewel voor je comment. Hihi ik begin dit stofje ook steeds meer te waarderen hoor. En inderdaad hoe comfortabeler, hoe beter!

 5. 21 juni 2018 / 20:02

  Wat een super leuke foto’s in Bosrijk! Het linnen pak staat je echt heel goed.

  • Marloes
   Auteur
   23 juni 2018 / 09:13

   Zo lief, dankjewel Vera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: