Outfit: Let it Snow

Outfit: Let it Snow

Vorige week lag er eindelijk sneeuw in Nederland. Sneeuw vind ik echt zo leuk! Daar is vast niet iedereen het mee eens ;-)! Zelf kan ik echt genieten van een mooi wit landschap en ik ga er dan ook altijd op uit om foto’s te maken. Vorige week trok ik mijn warme wollen winterjas aan en ging ik wat mooie plekjes opzoeken in de stad. De wollen jas die ik draag is van Shein, broek van Zara en de witte trui kocht ik laatst bij Vero Moda. Kijk je mee naar de outfit?

Na wat rondgewandeld te hebben in de stad, kwam ik uit in het Valkenberg park en de Sint Annastraat in Breda. Dit is echt een van mijn favoriete plekjes om te outfits te shooten. Als alles mooi wit is, ziet het er nog mooier uit, love it! Zijn jullie nog buiten geweest met de sneeuw?

Outfit details

Trui – Vero Moda
Jeans – Zara
Wollen jas – Shein
Muts – H&M
Tas – Zara

Fijne dag iedereen!

7 Reacties

 1. 5 februari 2019 / 06:42

  Hele mooie outfit! Ik vind het ook heerlijk om naar buiten te gaan als het heeft gesneeuwd.

  • Marloes
   Auteur
   5 februari 2019 / 19:34

   Dankjewel Malu

 2. 5 februari 2019 / 19:02

  Wat een leuke jas! Had nooit gedacht dat die van SheIn zou zijn, dus een goede aankoop denk ik zo. 🙂

  • Marloes
   Auteur
   5 februari 2019 / 19:33

   Haha, nee he! Het is ook echt wel kwaliteit. Mooi dik en van wol gemaakt. Ik heb hem nu inmiddels al 2 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: