Outfit: Leopard lover

leopard lover

Outfit: Leopard lover

Good Morning! Leopard was nooit mijn ding, tot ongeveer twee jaar geleden. Nu ben ik er echt dol op en is de leopard print niet meer weg te denken uit mijn kledingkast. Ik heb leopard rokjes, broeken en nu sinds kort ook deze leuke flared broek met leopard print. Deze flared broek is gemaakt van een superzacht stofje en zit super lekker. De broek is van ComeGetFashion en zit vrij hoog. Zelf vind ik de combinatie met het witte shirtje en leren jack erg leuk staan. Kijk je mee naar de complete outfit?

leopard lover
leopard lover
leopard lover
leopard lover

Onder de broek draag ik mijn nieuwe sneakers van Calvin Klein, die jullie laatst in deze outfit post al konden zien. Verder draag ik een t-shirt en leren jack van Vero Moda. De zwarte rugzak met gouden details is van het Zweedse merk Gaston Luga. De rugzak is lekker compact en er past precies genoeg in voor als ik een dagje weg ga, zoals mijn laptop, camera en wat te eten en drinken. Hieronder alle outfit details nog even op een rijtje.

Outfit Details
T-shirt – Vero Moda
Flared leopard broek – ComeGetFashion
Leren jack – Vero Moda
Sneakers – Calvin Klein
Rugzak – Gaston Luga

Wat vinden jullie van de leopard trend?

8 Reacties

 1. 20 maart 2019 / 10:12

  LOVE je broek. Volgens mij zit die ook heeeeerlijk! Beter dan een strakke skinny jeans

  • Marloes
   Auteur
   21 maart 2019 / 22:32

   Ja hij zit echt heerlijk!

 2. 20 maart 2019 / 14:52

  Love deze outfit!! Staat je echt heel goed.

 3. 20 maart 2019 / 17:24

  Die rugzak heb ik ook ik vind hem zo handig voor al mijn baby spullen in plaats van een luiertas.:)
  X Robin

  • Marloes
   Auteur
   21 maart 2019 / 22:30

   Oh ideaal zeg! Ja dat lijkt me ook een stuk leuker en handiger als luiertas.

 4. 21 maart 2019 / 11:18

  Wat een lekker lookje! Staat je weer super. Leuke tas trouwens, heb hem ook, hihi 🙂

  • Marloes
   Auteur
   21 maart 2019 / 22:30

   Ah lief, dankjewel meid! Oh echt, haha! Fijne rugzak is het inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: