Outfit: Leopard Love

Outfit: Leopard Love

Afgelopen weekend was het heerlijk winter weer. Super koud buiten met een heerlijk zonnetje erbij! Ik kreeg vorige week mijn nieuwe leopard print broek van ComeGetFashion binnen met suède loafers van Manfield. Zondag ging ik samen met mijn moeder de kou trotseren om outfit foto’s te schieten, haha. De leopard broek kun je combineren met zowel leuke sneakers als nettere schoentjes eronder. Ik heb de broek gecombineerd met mijn zwarte loafers, een grijze warme coltrui en een zwart biker jack van een boetiekje in Breda. Dit is echt mijn favoriete jas van dit moment! Kijk je mee naar de outfit post?

Stiekem was het mega koud met blote enkels, brrr! Dit zijn trouwens mijn eerste paar loafers die ik heb aangeschaft. Ik moet nog even wennen aan het model maar ik denk dat ik ze nog veel ga dragen komend voorjaar. Ze lopen ook echt super lekker. Het kettinkje vind ik zelf ook een gaaf detail. Leuk ook in combinatie met een mooie jeans of pantalon. De zonnebril was ook erg welkom afgelopen zondag met het felle zonnetje. Zijn jullie nog buiten geweest met het koude winterweer?


Outfit Details
Broek – ComeGetFashion
Sweater – H&M
LoafersManfield
Jas – boetiekje Breda
Zonnebril – RayBan
Horloge – Rosefield
Oorbellen – ComeGetFashion

Zijn jullie ook zo gek op luipaard printjes?

13 Reacties

 1. 28 februari 2018 / 06:27

  Je jas vind ik sowieso tof, maar die broek is leuk zeg!

 2. 28 februari 2018 / 07:17

  Een hele toffe outfit! Ik vind de loafers heel leuk. Ik denk dat ik ook een paar ga aanschaffen.

 3. 28 februari 2018 / 08:09

  Wat staat die broek jou tof zeg, heel mooi! Je loafers zag ik ook al op je Instagram account, heb ze direct even opgezocht bij Manfield en ik zag dat ze ze nog verkopen 😉 Dank je voor de tip!

 4. 28 februari 2018 / 08:13

  staat je super gaaf 😀 en wie houdt er nu niet van een leopard print 🙂

 5. 28 februari 2018 / 09:50

  Dit staat je ZO goed! De print staat je echt heel erg vet. Ik wil ook eens zo’n broek proberen!

  • Marloes
   Auteur
   4 maart 2018 / 17:43

   Ah lief, dankjewel! Ik ben ook helemaal gek op de print!

 6. 28 februari 2018 / 14:06

  Super leuke outfit! Je kunt die broek zo goed hebben ook. Loafers heb ik nog nooit aangeschaft, maar vind ze wel erg leuk. Misschien dit voorjaar eens kijken voor een paar 🙂

 7. 28 februari 2018 / 15:03

  Leuke outfit! Vooral je Leopard broek. Ook heel leuk met sneakers denk ik idd. Outfit foto’s maken door weer en wind haha.

 8. 1 maart 2018 / 17:33

  Leuke outfit! Ik snap echt niet dat mensen met dit weer loafers of ballerina’s kunnen dragen. Dat is toch ijskoud.

  • Marloes
   Auteur
   4 maart 2018 / 17:42

   Haha dat is zeker weten ijskoud! Ik kon het alleen niet laten omdat ik de loafers een beetje in wilde lopen maar ik was blij dat ik ze daarna uit kon doen. Haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: