Outfit: Leather Look

leather look

Outfit: Leather Look

Hi allemaal! Hoe gaat het met jullie? Ik ben inmiddels weer helemaal bijgekomen van mijn lange weekend in Parijs. We hadden de eerste dag echt ontzettend mooi lente weer. Je hoefde zelfs geen jas aan te trekken. Zo ontzettend fijn! Mijn artikelen over Parijs verwacht ik ergens volgende week online op mijn blog. De lente is gisteren eindelijk officieel begonnen, yay! Hebben jullie ook zo’n zin in het voorjaar? Vandaag deel ik alvast deze fijne lente look op mijn blog. Ik ging dit keer voor een leather look. Ik combineerde mijn nieuwe shirt en rok van Lofty Manner met een stoer biker jack en biker boots. Dit outfitje is echt helemaal mij. Love it! Deze outfit foto’s schoten we trouwens ook op een hele mooie zonnige dag, zo’n twee weken geleden. Kijk je mee naar mijn nieuwe outfit?

leather look

leather look

leather look

Outfit Details
Leren rok – Lofty Manner
Shirt – Lofty Manner
Biker Jack – Co & Co
Biker BootsSacha Shoes
Tas – Marbella
Zonnebril – H&M
Panty – Hema

 

Wat vinden jullie van deze leather look? Draag jij weleens leren items? 

12 Reacties

 1. 22 maart 2018 / 07:00

  Een hele mooie outfit, staat je goed! Ik heb een leren jasje die ik in het voorjaar erg graag draag.

 2. 22 maart 2018 / 07:25

  Ik vind het een hele toffe outfit, zou het zo dragen. Mooie rok ook <3

 3. 22 maart 2018 / 10:57

  Leuke outfit! Staat je echt ontzettend goed! 🙂

 4. 22 maart 2018 / 11:42

  Ik ben dol op leren rokjes! Deze outfit staat je ook super goed, je rockt het!

  • Marloes
   Auteur
   22 maart 2018 / 22:42

   Zo lief, dankjewel <3

 5. 22 maart 2018 / 13:26

  Zo leuk! Ik vind je shirtje ook erg tof

  • Marloes
   Auteur
   22 maart 2018 / 22:42

   Thanks girl! X

  • Marloes
   Auteur
   22 maart 2018 / 22:41

   Super lief, dankje mop <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: