Outfit: Last days of summer

Outfit: Last days of summer

Het einde van de zomer komt al langzaam in zicht. Ik moet echt weer even wennen dat het ‘s avonds zo vroeg donker word en het afkoelt. Bij wat koelere temperaturen horen ook weer nieuwe outfits ;-). Dat vind ik dan weer helemaal niet erg, haha! Ik ben echt dol op de nieuwe najaarscollectie van Lofty Manner. Vorige week liet ik jullie mijn favoriete¬†blouse al zien. Ook deze top vind ik erg mooi. En dan vooral de kleur! Het schattige strikje maakt de top af en ik heb de outfit gestyled als een casual chic look met loafers eronder. Het stofje voelt lekker aan en de kwaliteit is top! Kijk je mee naar de rest van de outfit?

Outfit details
Top –
Lofty Manner
Jeans –
H&M
Loafers –
H&M
Zonnebril –
RayBan
Oorbellen –
Zara
Armband –
Stradivarius

3 Reacties

  1. 4 september 2018 / 18:23

    Wederom echt weer een super leuke outfit! Ik vind de schoenen echt super mooi en classy. Die combinatie daarvan met het shirt vind ik ook heel stijlvol.

  2. 4 september 2018 / 19:46

    Mooie combinatie, love it! Vind de kleding van Lofty manner echt heel gaaf vooral de blouse die je de vorige keer ook aanhad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: