Outfit: laatste dag in New York

laatste dag in new york

Outfit: laatste dag in New York

Goedemorgen! Tijdens onze laatste dag in New York hebben we nog outfit foto’s geschoten. Het was echt een super relaxte dag. We gingen pas
s’ avonds laat weer vliegen en hadden nog tot half 4 de tijd om lekker rond te lopen in de stad. Het was ook gelijk de koudste dag van de hele week.
‘s Morgens viel er zelfs nog een klein beetje sneeuw, zo leuk! Ik was dan ook warm aangekleed en droeg onder mijn trui en broek nog thermokleding.

Benieuwd naar alle items die ik draag tijdens onze laatste dag in New York? Kijk dan snel verder!

laatste dag in new york
laatste dag in new york
laatste dag in new york
laatste dag in new york

Vanuit ons hotel liepen we naar Upper West Side. Hier vind je net als in Upper East Side wat duurdere huizen. Dit zie je ook gelijk aan de bouwstijl. De huizen hier zijn echt prachtig! Ik wilde graag nog een bezoekje brengen aan Strawberry Fields in Central Park. Ook kwamen we langs Dakota Building gelopen, dit ligt tegenover Strawberry Fields.

Ik kreeg via Instagram veel vragen over de jas die ik draag. Die is van het merk Noisy May. Ik weet niet zeker of ze deze jassen nu nog verkopen want ik heb hem al een paar maanden. Verder draag ik een zwarte jeans en sweater van H&M, sjaal en muts van H&M en biker boots van Sacha. Dit zijn echt mijn favoriete boots ever! Het tasje wat ik draag kocht ik trouwens voor onze vakantie bij Zara. Ik ben echt dol op dit soort tasjes. De riem die ik draag komt trouwens ook van H&M.

Outfit Details

Jas – Noisy May
Sweater – H&M
Jeans – H&M
Biker Boots – Sacha
Muts & Sjaal – H&M
Riem – H&M

Wat vinden jullie van deze winterse look?

8 Reacties

 1. 23 januari 2019 / 07:00

  Een hele mooie outfit en prachtige foto’s!

 2. 23 januari 2019 / 09:35

  Wat een heerlijke, knusse outfit! Past ook goed in je foto’s 🙂

 3. 23 januari 2019 / 19:41

  De laatste dag alweer, wat jammer hé! De tijd vliegt zo snel daar. Leuk dat je nog eventjes sneeuw had, in New York zie ik dat toch liever dan hier in Den Helder, haha! Je outfit is erg leuk trouwens, ik blijf je biker boots zo leuk vinden. Ik ga even rondneuzen bij Sascha want ik wil ook nog nieuwe ?
  Goede terugvlucht trouwens!

  • Marloes
   Auteur
   27 januari 2019 / 17:33

   Snap ik! Alvast veel plezier X

  • Marloes
   Auteur
   25 januari 2019 / 12:55

   Dankjewel!

 4. 26 januari 2019 / 08:01

  Wat een toffe outfit zeg, liefde voor die jas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: