Outfit: key items van Vero Moda

key items van Vero Moda

Outfit: key items van Vero Moda

Good Morning! Een paar weken geleden kreeg ik een aantal key items uit de nieuwe collectie van Vero Moda binnen. Ook shopte ik daar nog een mooie en super comfortabele broek bij. Het is een paperbag model, die perfect aansluit. De broek is gemaakt van een stretch stof en zit echt mega lekker. Ik draag hem het liefst iedere dag! Boven de broek draag ik een gebreide sweater uit de collectie met een bijpassende trenchcoat. In het begin moest ik even wennen aan de streep die over de zijkant van de jas loopt maar eigenlijk staat dit wel erg leuk! De groene kleur komt er ook in terug. Misschien dat je de outfit al voorbij hebt zien komen in mijn wekelijkse ‘in the picture‘. Kijk je mee naar de complete outfit?

key items van Vero Moda
key items van Vero Moda
key items van Vero Moda

Ik vind het zelf een geslaagde outfit. Comfortabel en sportief! Een look die goed bij mij past. Zelf vind ik het leuk om verschillende stijlen met elkaar te mixen. De paperbag broek kun je ook chic en stijlvol combineren, door hem te combineren met een blouse en hakken. De trui combineer ik het liefst met een hoge broek omdat hij wat korter valt. Zo kun je de trui nog een beetje in de broek stoppen.

Outfit details
Sweater – Vero Moda
Broek – Vero Moda
Trenchcoat – Vero Moda
Sneakers – Adidas
Tas – ComeGetFashion

Wat vind jij van een trenchcoat met strepen aan de zijkant?

11 Reacties

 1. 30 januari 2019 / 06:55

  Hele leuke outfit! Vooral de broek is ook echt mijn ding.

 2. 30 januari 2019 / 09:32

  Wat een geweldige outfit! Vooral je jas vind ik echt prachtig.

  • Marloes
   Auteur
   30 januari 2019 / 11:51

   Thanks Kelly 🙂

 3. 30 januari 2019 / 10:56

  De trui en broek zijn echt favoriet, love it!

  • Marloes
   Auteur
   30 januari 2019 / 11:49

   Dankjewel Kim X

 4. 30 januari 2019 / 13:56

  Love the outfit! Zag hem op Instagram al voorbij komen. Vind dat Vero moda echt hele leuke collectie heeft met truien op dit moment.

 5. 30 januari 2019 / 18:45

  Oh ja dat zijn hele leuke dingen die je hebt gekocht én mooie foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: