Outfit: Je t’aime Paris

Outfit: Je t’aime Paris

Goedemorgen! Op mijn blog heb ik nog maar weinig outfit foto’s uit Parijs gedeeld met jullie. Vandaag is het tijd voor een nieuwe outfit. Dit is een outfit die ik droeg op onze laatste dag in de stad. Het was bloedheet en we wilde nog even een mooie fotoplek opzoeken, met de Eiffeltoren op de achtergrond. We kwamen uit bij Avenue de Camöens, een prachtige straat met mooie huizen en uitzicht op de Eiffeltoren. Mocht je benieuwd zijn naar meer leuke foto hotspots in Parijs? Die deel ik in deze blog. Kijken jullie mee?

De outfit die ik droeg is lekker zomers. De top scoorde ik net een dag voordat we naar Parijs gingen. Ik vind hem zo ontzettend leuk! Het is een top die je off schoulder of op de schouder kunt dragen. Verder heeft de top leuke pofmouwen en diagonale strepen. Het is een crop top met elastiek aan de onderkant. Onder de top draag ik een spijkerrokje met versleten details. Het schoudertasje komt van de webshop ComeGetFashion. Verder komt de hele outfit van H&M. Het haarbandje kocht ik in Parijs bij H&M.

Mocht je binnenkort naar Parijs gaan en mooie foto’s met de Eiffeltoren op de achtergrond willen maken, raad ik je deze plek zeker aan. Het is een hele mooie straat en wanneer je ‘s morgens gaat is het niet druk.

Wat vinden jullie van de outfit en hoe was jullie weekend?

8 Reacties

 1. 2 september 2019 / 06:41

  Mooie outfit. Dat straatje is inderdaad erg leuk en een geweldig uitzicht op de Eiffeltoren.

  • Marloes
   Auteur
   2 september 2019 / 20:49

   Prachtig he?

 2. 2 september 2019 / 07:31

  Leuke outfits en een erg geslaagde fotospot wat mij betreft 🙂

  • Marloes
   Auteur
   2 september 2019 / 20:48

   Dankjewel Sanne! Zeker weten 🙂

  • Marloes
   Auteur
   2 september 2019 / 20:48

   Dankjewel! Ja echt een heerlijke stad. Ben jij er weleens geweest?

 3. 6 september 2019 / 08:19

  Wat een fantastische foto’s, helemaal in Franse sferen en ik vind je haarband zo leuk! Ik wil zelf ook wel vaker een haarband dragen, maar ze glijden altijd uit mijn haar. Wij zijn in augustus weer naar Parijs geweest en zodra we thuis waren, wilde ik al weer terug. Ik blijf het een prachtige stad vinden, ook al ben ik er al vaak geweest.

  • Marloes
   Auteur
   8 september 2019 / 22:57

   Super lief <3! Ik zet ze ook altijd nog vast met een schuifspeldje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: