Outfit: geruite broek van Lofty Manner

Outfit: geruite broek van Lofty Manner

Hi allemaal! Hoe was jullie weekend? Hebben jullie nog iets leuks gedaan? Een paar weken geleden ontving ik een paar super leuke items uit de nieuwe collectie van Lofty Manner. Op mijn Instagram heb ik al één van die outfits aan jullie laten zien. Vandaag is het tijd om een andere outfit met jullie te delen waarbij ik mijn nieuwe geruite broek draag van Lofty Manner.

De ruitjestrend is helemaal hot! Je kunt er echt niet meer omheen. Vorig jaar zag je al veel ruitjes voorbij komen en dat is dit seizoen ook echt niet anders. Zelf heb ik een ruitjes blazer en pantalon in mijn kast. Nu heb ik er ook een hele leuke broek bij. Het is een strak model met wit en zwarte ruitjes. Kijk je mee?

Een paar weken geleden sprak ik met Denise af om outfit foto’s te shooten in de stad. Dat was een gezellig middagje waarin we gezellig hebben bijgekletst.

De broek sluit echt perfect aan en zit erg lekker. Wat ik leuk vind is om zo’n broek een beetje stoer te combineren. Ik draag er biker boots onder van Sacha en een shirtje met een biker jasje. Als het buiten wat kouder wordt is het ook leuk om de broek te combineren met een sweater en enkellaarsjes. Genoeg combi mogelijkheden ;-)!Outfit details
Broek – Lofty Manner
Shirt – Zara
Biker jasje – The Sting
Biker boots – Sacha
Zonnebril – RayBan

Hoe zou jij de broek combineren? En wat vind jij van de ruitjestrend?

10 Reacties

 1. 22 oktober 2018 / 09:34

  De broek staat je echt heel erg leuk! Ik heb ook een geruite broek op het oog, die is net wat wijder en iets highwaisted en wil ik ook lekker stoer dragen met een knitted sweater en stoere boots!

  • Marloes
   Auteur
   22 oktober 2018 / 16:40

   Ja, de wijdere broeken zijn inderdaad ook onwijs leuk!

  • Marloes
   Auteur
   22 oktober 2018 / 16:39

   Dankjewel Kelly!

 2. 22 oktober 2018 / 15:26

  Echt een hele toffe broek! Ook mooi gecombineerd met een subtiele zwarte trui.

  • Marloes
   Auteur
   22 oktober 2018 / 16:39

   Thanks Vera! X

 3. 22 oktober 2018 / 15:52

  Zijn super leuk geworden mop! Vond de broek altijd al een plaatje 🙂

  • Marloes
   Auteur
   22 oktober 2018 / 16:39

   Thanks voor de foto’s babe! Was gezellig, snel weer! X

 4. 24 oktober 2018 / 22:53

  Het zou mij niet staan maar jij kan alles hebben, heel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: