Outfit: favoriete rokje

Outfit: favoriete rokje

Goedemorgen! Vandaag deel ik weer een nieuwe outfit post met jullie. Ik draag een outfitje die heel goed past bij dit mooie lente weer. Denise en ik maakte vorige week outfit foto’s in het mooie Willemstad. Het is daar zo fotogeniek! Ik droeg mijn favoriete rokje van H&M met een hele leuke stipjespanty. De stipjespanty scoorde ik laatst bij Kruidvat! De panty is zo leuk en je outfit ziet er zo gelijk anders uit!

Boven het rokje draag ik een hele fijne oversized trui van H&M. Dit maakt de look in combinatie met de biker boots gelijk stoer, love it! Wanneer ik een rokje draag vind ik deze combinatie het allerleukst! Bij de outfit draag ik ook nog twee hele mooie gouden kettinkjes van het merk Club Manhattan. Echt het perfecte duo om te dragen! Dit is een outfit die ik nog lekker door blijf dragen de komende weken.

Outfit details
Trui – H&M
Rokje – H&M
Biker Boots – Sacha Shoes
Panty – Kruidvat
Kettinkjes – Club Manhattan
Zonnebril – RayBan

Wat vinden jullie van deze outfit?

7 Reacties

 1. 19 februari 2019 / 12:13

  Heerlijke outfit! Echt zo’n rokje dat je met alles aan kan. Vind de kleur van deze trui ook heel mooi.

  • Marloes
   Auteur
   19 februari 2019 / 22:15

   Ja zeker weten! Echt eindeloos te combineren 🙂

 2. 19 februari 2019 / 12:55

  Wat een leuk rokje! Heel gaaf gecombineerd met die panty en boots!

  • Marloes
   Auteur
   19 februari 2019 / 22:15

   Wat lief, dankjewel meid!

 3. 23 februari 2019 / 09:31

  Staat je goed ik heb sowieso altijd meer met A lijn omdat ik met mijn heupen zit.

  • Marloes
   Auteur
   26 februari 2019 / 20:41

   Wat lief, dankjewel. Haha ja same here 😉

 4. 27 februari 2019 / 21:23

  Suuupergaaf! Dat rokje is écht heel leuk, en hoe je het gecombineerd hebt is ook erg gaaf. Kun je mij niet een keertje stylen?! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: