Outfit: Favoriete leopard rok

Favoriete leopard rok

Goedemorgen! Hoe gaat het met jullie? Het is een beetje stil geweest op mijn blog de afgelopen tijd. Mocht je de reden gemist hebben, kun je die hier nog even teruglezen.

Vandaag is het tijd om een outfit post met jullie te delen, die ik even helemaal vergeten was. Een paar weken geleden ging ik namelijk shooten met lieve Denise en dit is één van de outfits die we geschoten hebben. Ik ben zo blij met dit heerlijke lookje en de mooie foto’s die Denise gemaakt heeft. Leopard is echt een nieuwe favoriete print van mij! Ook fijn is dat je deze leuke rok gewoon in de herfst en winter door kunt dragen. Je draagt de rok dan gewoon met een panty eronder. Kijk je mee naar de foto’s? 

Favoriete leopard rok
Favoriete leopard rok
Favoriete leopard rok
Favoriete leopard rok

Breda is zo’n fotogenieke stad! Je vind er overal wel een leuk straatje, mooie gebouwen of gezellige koffietentjes om te shooten. Je moet alleen even een goed tijdstip uitzoeken, wanneer het niet te druk is in de stad. Toen we de foto’s schoten was het echt nog ‘Indian summer’ in Nederland. Te warm voor een trui en lekker weer voor blote benen.

De leopard rok scoorde ik afgelopen zomer bij een leuke boetiek in Breda in de sale. De naam hiervan weet ik alleen even niet meer. De trui valt lekker oversized en is van H&M. De kettinkjes die ik draag zijn van LUZ en de biker boots van Sacha. 

Outfit details
Sweater – H&M
Leopard rok – Boetiek Breda 
Biker boots – Sacha 
Kettinkjes – LUZ
Zonnebril – RayBan


Wat vinden jullie van de Leopard rok? Is het iets wat jij snel zou dragen? 

7 Reacties

 1. 7 november 2018 / 06:19

  Heerlijke outfit, hier hou ik van.. alleen staat dit mij helaas niet haha.

  • Marloes
   Auteur
   7 november 2018 / 15:21

   Ah dankjewel Femke! Hoezo niet? Ik denk juist dat heel veel vrouwen zo’n soort rok kunnen hebben! X

 2. 7 november 2018 / 15:03

  Wat een heerlijke outfit. Ik heb ook nog een rok zoals deze maar zou die niet gecombineerd hebben met een trui! Heel goed idee dus ik ga het eens uitproberen.

  • Marloes
   Auteur
   7 november 2018 / 15:22

   Dankjewel Vera! Leuk, zeker doen! Je kunt zo’n rok echt eindeloos combineren.

 3. 7 november 2018 / 19:07

  Wat staat hij leuk! Ik ben het met Femke hierboven eens; dit soort rokken vind ik bij mijzelf echt niet mooi. Mij staat een A-lijn rok of een mooie tweed rok dan weer beter. Jou staat hij echter prachtig; ook tof met die baggy trui zo. Lekker stoer én chique! 🙂

 4. 7 november 2018 / 21:17

  Ik vind het zo knap dat jij outfits altijd zo goed kan stylen. Ik zou nog moeite hebben met een jeans en longsleeve. Ik zou hiervoor denken dat zo’n tijgerrok mij niet staat, maar als ik zie hoe jij hem combineert, denk ik… goh, toch best ontzettend leuk! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: