Outfit: Fall Breeze

Outfit: Fall Breeze

Hi iedereen! Vandaag deel ik weer een nieuwe herfst outfit met jullie. Vorige week ging ik met mijn moeder naar het bos om foto’s te schieten. Het was een heerlijk middagje. Lekker koud van temperatuur en de kleuren van de bladeren zijn zo mooi verkleurd. Love it! Toch is deze herfst anders dan anders. De bladeren aan de bomen zijn veel minder rood/oranje van kleur dan andere jaren. Is jullie dat ook opgevallen? Ik draag trouwens mijn nieuwe schipperpetje die tevens ook lekker warm is! Verder een gehaakte trui en rokje van H&M en mijn favoriete enkellaarsjes van Bronx. Kijk je mee naar de outfit foto’s?


Outfit Details
Petje – H&M
Trui – H&M
Rokje – H&M
Panty – Hema
Laarsjes – Bronx
Tasje – ComeGetFashion

 

Dragen jullie weleens rokjes in de herfst?

7 Reacties

 1. 14 november 2017 / 06:42

  Hele mooie foto’s en ik vind de outfit heel gaaf. Die faux fur jas blijf ik leuk vinden. En ik draag zelf nooit rokjes 🙂

 2. 14 november 2017 / 06:51

  Wat een leuke outfit. Hier heb ik niet gezien dat de blaadjes minder oranje van kleur zijn eigenlijk, ik vind het nog steeds prachtig :-).

 3. 14 november 2017 / 10:28

  Héél leuk! Ik vind de sfeer van de foto’s ook erg mooi.

 4. 14 november 2017 / 11:23

  Wauw, beauty! Hele mooie outfit! Die trui ziet er heerlijk warm en mooi uit.

 5. 14 november 2017 / 12:24

  Staat je goed! Zou zelf echt vaker rokjes moeten dragen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: