Outfit: December is here

december is here

Outfit: December is here

Hi allemaal! Hoe was jullie weekend? Hebben jullie nog Sinterklaas gevierd? December is here! Mijn favoriete maand van het jaar. Ik heb zolang naar december uitgekeken. Waarom dat is vertel ik jullie in een aparte blog ;-). Ik ben echt dol op de sfeer, versieringen, knusse momenten, lekker eten en uiteraard ook de feestkleding die we weer uit de kast kunnen trekken. Vandaag heb ik een nieuwe outfit post voor jullie die heel erg geschikt is voor deze mooie decembermaand. Kijk je mee?

december is here
december is here
hello december

Ik heb gekozen voor een hele mooie mesh top met zilveren strass steentjes erop. Een mesh top ziet er gelijk al super netjes uit omdat hij transparant is. Je kunt het dragen met een mooie bralette eronder maar natuurlijk ook gewoon met een top, hoe ik hem in deze outfit heb gecombineerd. Onder de top draag ik een pantalon die ik vorig jaar bij H&M kocht. De pantalon heeft een ruitjespatroon en is zwart-wit van kleur. Verder draag ik nog een blazer en heb ik de outfit gecombineerd met enkellaarsjes van Sacha. 

Outfit Details
Top – H&M
Blazer – H&M
Pantalon – H&M
Enkellaarsjes – Sacha
Tas – ComeGetFashion

Hebben jullie al een feestelijke outfit gekocht voor de feestdagen?
8 Reacties

 1. 3 december 2018 / 06:59

  Hele mooie outfit. Ik vind de ruitjes zo leuk!

 2. 3 december 2018 / 08:14

  Heel leuk die top en het jasje zo! Ik heb ook een nieuw topje en jasje voor mijn verjaardag gekregen (afgelopen zaterdag), die ik denk ik aantrek. Een velvet truitje met vrij diepe V-hals, semi high waist zwarte broek en een groene panterblazer

  • Marloes
   Auteur
   4 december 2018 / 18:27

   Gefeliciteerd nog met je verjaardag! Klinkt erg mooi!

 3. 3 december 2018 / 11:13

  Je broek is leuk zeg! Ik wil ook nog een geruite broek, maar ik kan nog maar geen geslaagd exemplaar vinden.

  • Marloes
   Auteur
   4 december 2018 / 18:27

   Dankje Liset! H&M heeft echt heel veel mooie ruitjes exemplaren 😉

  • Marloes
   Auteur
   4 december 2018 / 18:27

   Dankje Lindsey <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: