Outfit: de Perfecte Maxi Dress

maxi dress

Outfit: Perfecte Maxi Dress

Hi allemaal! Vanaf volgende week kunnen jullie weer regelmatig een artikel op mijn blog verwachten. Dit weekend verhuis ik namelijk over naar mijn nieuwe appartement. Deze week laat de zomer het even afweten, maar ik blik graag met jullie terug op afgelopen vrijdag. Wat een heerlijk weer was het toen! Ik luidde mijn weekje vakantie in en trok mijn nieuwe maxi dress van Otto aan. Samen met mijn vriend ging ik lekker borrelen op het terras en sushi eten in Breda. Even weg van het klussen en samen genieten. Het was een heerlijk avondje met perfect weer! Mijn nieuwe maxi dress heeft een hele goede lengte. Normaal zijn deze jurken bij mij iets te kort omdat ik vrij lang ben. Deze jurk zit ook erg lekker en ik vind hem ook erg fijn om een dagje naar het strand te dragen. Lekker luchtig en toch bedekt. De perfecte strandjurk! Daarbij staat het ook weer net wat netter en kun je hem gerust ‘s avonds aantrekken als je nog bij een strandtent blijft hangen voor een hapje of drankje. Oja, nog iets leuks: dit is het eerste kleding item in mijn kast met rood erin, haha! Time for a change ;-)! Laat de zomer maar heel snel weer terugkomen. Deze jurk gaat in ieder geval mee in mijn koffer naar Santorini. Kijk je mee naar de foto’s?

maxi dress

maxi dress
maxi dress

maxi dress

Outfit Details
Maxi dress – Otto
Zonnebril – RayBan
Horloge – Fossil
Armbandjes – MyJewellery

 

Dragen jullie weleens een Maxi Dress?

8 Reacties

 1. 28 juli 2017 / 06:25

  Mooie jurk. Ik vind zulke jurken ideaal bij warmer weer. Ik wil altijd dat de taille zo hoog mogelijk zit, precies zoals bij deze jurk eigenlijk :-). Succes met verhuizen!

 2. 28 juli 2017 / 07:56

  Wat een prachtige jurk! Staat je heel goed. Succes met de verhuizing!

 3. 28 juli 2017 / 09:50

  Wauw, looking pretty! Deze jurk staat je prachtig!

 4. Britt
  28 juli 2017 / 10:05

  Hij staat je echt prachtig zeg, heel mooi!

 5. 28 juli 2017 / 14:56

  wauwie, die staat je zo mooi! Ik heb geen een maxi dress, wel maxi rokken. Misschien moet ik me er dan toch maar aan gaan wagen.. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: