Outfit: de perfecte Biker Boots

biker boots

Outfit: de perfecte Biker Boots

Hello loves! Het is vrijdag, bijna weekend! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. Hebben jullie nog leuke plannen gemaakt voor het weekend? Ik wil jullie vandaag graag de perfecte biker boots laten zien. Ik heb ze eindelijk gevonden! Mijn zoektocht was namelijk al een tijdje aan de gang, tot ik ze in de webshop bij Sacha tegen kwam. Ik wilde graag zwarte biker boots om te combineren bij een wat stoerdere outfit. Maar ook onder een rokje of jurkje staan deze gave laarsjes super leuk!

biker boots
biker boots
Biker boots zijn toch wel weer de trend van deze winter. Het is een trend die steeds weer blijft terugkomen. En dat begrijp ik heel goed! Ze zijn namelijk zo leuk, en verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Zo heb je biker boots die wat groffer zijn met veel gespen en sluitingen, maar ook hele subtiele biker boots. Voor iedere smaak zit er wel een toffe laars tussen. Ik ben zelf dit keer gegaan voor wat groffere biker laarsjes. Vooral de ritssluiting aan de voorkant van de enkellaarsjes vind ik een erg leuk detail. De twee gespen aan de zijkant maken het geheel weer net even wat stoerder!


de perfecte biker boots

Outfit Details

Jeans – Zara
Sweater – H&M
Jas – Primark
Biker Boots – Sacha
Tas – Zara

Heb jij biker boots in jou kledingkast staan?

12 Reacties

 1. 10 februari 2017 / 06:06

  Fijn lookje! Ik vind deze biker boots zo tof!

 2. 10 februari 2017 / 08:17

  Wat een toffe boots! Je jas is ook erg mooi!

 3. 10 februari 2017 / 08:43

  Zulke leuke boots! Ik vind het geweldig dat ze wat chunky zijn, maar door je look zijn ze helemaal niet lomp. Heel toffe outfit! Ik heb dit weekend mijn geneeskunde-inlotings-toets, spannuuunnnd! Malou x

 4. 10 februari 2017 / 10:34

  Ik vind die jas die je aanhebt nog steeds erg mooi! En hij lijkt me ook heerlijk zacht haha <3

 5. 10 februari 2017 / 12:29

  wat een mooie foto’s weer! leuke schoenen hoor, iets stoerder moet soms ook kunnen toch:)

 6. Britt
  10 februari 2017 / 15:34

  Toffe boots zeg, maar ik ben zeker ook fan van je vest!

 7. 10 februari 2017 / 15:37

  Ik vind je tshirt echt zo super leuk! Hij ziet er echt comfy uit.

 8. 10 februari 2017 / 19:25

  Wauw mooie foto’s en die biker boots zijn super gaaf!

 9. 10 februari 2017 / 19:47

  Oooh zo’n leuke outfit!
  Vind je schoenen echt heel tof!

  Liefs, Nathalie

 10. 11 februari 2017 / 08:30

  De boots zijn echt geweldig. Zoiets heb ik nog niet tussen mijn schoenen staan, maar ik heb nog wel een plekje vrij.

 11. 24 februari 2017 / 15:55

  Wat een leuke plaatjes en wat een gave boots! Ik ga je blogs vaker kijken voor inspiratie 🙂 Driss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: