Outfit: Chillen in het park

Outfit: Chillen in het park

Outfit: Chillen in het park

Good Morning! Overleven jullie de extreme hitte een beetje? Wat is het warm he! Omdat het in ons appartement niet meer uit te houden was (30+ graden) zochten Dennis en ik een schaduw plek op, in het stadspark. Zo fijn om daar dan even te kunnen chillen als je geen tuin hebt. Dit park ligt echt op een super mooi plekje omringd door huizen. Het is eigenlijk niet echt een park maar meer een binnenplaats.

Ik droeg voor het eerst mijn nieuwe top die ik bij Sans Online bestelde. Ik ben echt dol op de ‘roestbruine’ kleur die je nu veel ziet. Deze kleur ga je nog veel meer zien in het najaar, love it! Extra mooi als je een bruin tintje hebt!

Met warm weer draag ik het liefst wat losvallende tops of jurken. Strakke kleding zit dan gewoon echt niet fijn! Bij Sans Online shop ik graag omdat er keuze is uit veel verschillende merken. Denk hierbij aan merken zoals: Object, Garcia, Vila, Only, Noisy May, Luba, Saint Tropez, Object en Superdry. De dameskleding van Saint Tropez vind ik erg mooi. Dit merk verkoopt jurken in hele mooie prints maar ook fijne vesten, blousejes en rokjes. Zo leuk! Ook de jurken van Object zijn altijd leuk! Dit was jaren terug al een favoriet merk van mij. Ze hebben zoveel keuze uit verschillende modellen.

Outfit: Chillen in het park

Outfit: Chillen in het park

Outfit: Chillen in het park
De outfit die ik draag bestaat uit een hele mooie top van Luba. Dit is voor mij nog een onbekend merk. Ik was zo verliefd op de kleur en het model. De top valt lekker los en is gemaakt van viscose en zijde. Een fijne combinatie! De top is luchtig en lekker om met warm weer te dragen. De top combineerde ik met een simpel zwart shortje, bali bag en sandalen. Een perfect outfitje om lekker mee te chillen, op een warme zomerdag!

Outfit details
Top – Sans Online
Shortje – Pieces
Sandalen – Sacha shoes 
Bali Bag – Ali Express

Wat draag jij het liefst met dit warme weer?

Share:

3 Reacties

  1. 5 augustus 2018 / 17:48

    Wat sta je mooi met die kleur ook! Heerlijk zo’n plekje in de schaduw want in de zon is het wel echt te warm op dit moment inderdaad. Fijne vakantie nog!

  2. 6 augustus 2018 / 16:35

    Viscose is inderdaad een heerlijke zachte stof met zijde is dit helemaal een top combinatie! looking good!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: