Outfit: bloemenjurkje met ruffles

Outfit: bloemenjurkje met ruffles

Soms heb ik er weleens een avond bijzitten dat ik uren aan het rondneuzen ben op AliExpress. Wanneer je op AliExpress goed zoekt, kom je genoeg leuke items tegen voor een zacht prijsje. Dat maakt shoppen nog eens leuk! Zo vind ik er regelmatig een leuke tas, jurkjes, oorbellen of een jasje. Laatst vond ik dit leuke bloemenjurkje voor 5 dollar op Ali incl. verzenden. Ik kreeg hem net op tijd voor mijn vakantie binnen.

Mochten jullie het leuk vinden kan ik binnenkort wel een paar van mijn AliExpress favorieten delen in een artikel. Let me know! Kijk je mee naar de outfit post?

Ook deze foto’s schoten ik en mijn moeder bij kasteel Bouvigne in Breda. Echt een prachtig plekje als je een keer mooie foto’s wilt maken. Ik bestel op AliExpress altijd een maat groter dan ik normaal draag. Ook dit jurkje heb ik gekocht in maat L. Hij past echt perfect! Ik vind de bloemenprint zo leuk! Aan de achterkant knoop je het jurkje vast met een strik. Ook de fanny bag vind ik leuk bij dit jurkje passen. Yay, love it! Kom maar heel snel terug met die zon, haha! Zoveel zin om dit leuke jurkje weer te dragen.

Jurkje – AliExpress
Fanny Bag – Mango
Sandalen – Sacha Shoes
Zonnebril – RayBan

 

Bestel jij weleens iets op AliExpress?

5 Reacties

 1. 26 augustus 2018 / 13:11

  love deze outfit 🙂 ik vind je foto’s altijd zo mooi!

  • Marloes
   Auteur
   27 augustus 2018 / 12:51

   Wat leuk om te horen, dankjewel Femke <3

  • Marloes
   Auteur
   27 augustus 2018 / 12:51

   Superlief! Dankjewel Rachel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: