Outfit: Black & Khaki

black & khaki
Hi allemaal! Hoe was jullie weekend. Hebben jullie nog leuke dingen gedaan? Ik heb zelf heel de week ziek op bed gelegen. Helaas was mijn website gehackt, waardoor ik geen artikelen kon plaatsen afgelopen wekeend. Mochten jullie nog iets tegenkomen wat niet helemaal goed werkt op mijn website, let me know!

Vandaag heb ik een outfit post voor jullie klaar staan van een outfit die ik vorig weekend droeg. Toen ging ik met Dennis wandelen in het bos. Het was super lekker weer en het bos ziet er zo ontzettend mooi uit nu. Ik droeg voor het eerst mijn nieuwe khaki enkellaarsjes die ik vorige week binnenkreeg van Sacha Shoes. Ik zat heel erg te twijfelen tussen een paar biker boots en deze enkellaarzen. Maar dit keer ben ik toch voor wat nettere schoentjes gegaan i.p.v. stoer. De kleur van de laarsjes matcht echt perfect met mijn leren rokje van The Sting. Daaroverheen draag ik een super warme wollen trui van H&M. Ook de jas is nieuw! Deze jassen zie je momenteel heel veel hangen bij Zara en H&M. Ik kwam hem zelf in een leuk boetiekje in Breda tegen, voor bijna de helft van de prijs. Perfect! Die kon ik dus niet laten hangen. De jas is lekker warm en stoer. Zo fijn! Kijk je mee naar de complete outfit?

Outfit Details
Jas – winkeltje in Breda
Sweater – H&M
Rokje – The Sting
Panty – Hema
Schoenen – Sacha Shoes

Wat vinden jullie van de outfit? Fijne maandag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: