OPI Fiji Collectie

OPI Fiji Collectie

Ieder seizoen kijk ik weer uit naar een nieuwe collectie met nagellakken van OPI. Ze hebben de meest vrolijke en mooie kleuren en de kwaliteit van de lakjes zijn goed. De nieuwe voorjaarscollectie schreeuwt om lente. De nieuwe Fiji lijn bestaat uit maar liefst 12 lakjes die verkrijgbaar zijn in Infinite Shine en GelColor. Ik ontving een aantal mooie Infinte Shine lakjes uit de Fiji collectie. Benieuwd? Kijk dan zeker even mee!


Helaas zijn mijn nagels na maandenlang gelnagels gedragen te hebben niet van beste kwaliteit. Sorry daarvoor! Ik begin met Coconuts over OPI. Een mooie taupe/kaki kleurige nude kleur. Een beetje een zandkleur die perfect bij het strand past. Erg mooi! Deze dekt prima in twee laagjes.


Is That A Spear In Your Pocket is een prachtig azuurblauw kleurtje. Het doet me denken aan een mooie helderblauwe oceaan op een onbewoond eiland. Witte stranden, palmbomen…zucht! Deze kleur is perfect voor het voorjaar en de zomer. Eentje die ik nog vaak ga dragen! Dekt ook weer prima in twee laagjes. Een echt Fiji kleurtje!


Met Suzie without a Paddle had ik een klein beetje ruzie. Hij lakte niet helemaal lekker, en ook de dekking is niet zo goed. Dat is ook wel terug te zien op de foto. Drie laagjes heeft dit pastel blauwe lakje wel nodig. De kleur vind ik geweldig! Een pasteltint die helemaal bij het voorjaar past!


Polly Want A Lacquer is een van mijn favoriete kleurtjes. Een mooie lila pasteltint die goed dekt in twee laagjes. Pastel- en nude tinten blijven toch wel groot favoriet bij mij!


Last but not least: een mooie zuurstokroze kleur! Two-timing the Zones is lekker fel, vrolijk en vooral heel geschikt voor als het mooi weer is. Zie jij je al wegdromen op Fiji met een cocktail in je hand en felroze gelakte nageltjes?

Conclusie
Wat een heerlijke vrolijke en vooral mooie voorjaarscollectie van OPI. De collectie bestaat uit mooie oceaanblauw en bruisende kleurtonen, geïnspireerd door de tropische flora en fauna. En niet te vergeten trendy zandkleuren en nudes. Met deze lakjes krijg je het ultieme Fiji gevoel. De lakjes lakken eigenlijk allemaal erg prettig op de pastelblauwe tint na. Deze droogde erg snel in en dekte niet helemaal mooi. Het 3-stappensysteem van de Infinite Shine lakjes vind ik ook prettig. Je brengt eerst de primer aan, dan 2 dunne laagjes van het kleurrijke lakje, Na de tweede laag wacht je twee minuten en dan breng je de topcoat aan. De topcoat zorgt ervoor dat de nagellak snel droogt in natuurlijk licht en een prachtige glans achterlaat. Het lakje blijft zeker wel een dag of 6-7 mooi zitten bij mij.

De OPI Fiji collectie is verkrijgbaar bij o.a. Douglas. Voor de Infinite Shine lakjes betaal je €18,95 per flesje.

Wat is jullie favoriete kleur? 

10 Reacties

 1. 23 maart 2017 / 06:25

  Vooral het lila kleurtje vind ik echt heel erg mooi. Wat een vrolijke collectie is dit!

 2. 23 maart 2017 / 06:52

  Wat een mooie collectie! Ik vind ze allemaal wel mooi 🙂

 3. Britt
  23 maart 2017 / 07:08

  Wat een heerlijke vrolijke kleurtjes zeg! Ik vind ze allemaal mooi, maar mijn favorieten zijn dan toch de zeegroene en de lila!

 4. 23 maart 2017 / 07:30

  De pastel blauwe is mijn favoriet, jammer dat hij zo moeilijk lakt

 5. 23 maart 2017 / 08:43

  Wat een toffe collectie hè! Ik heb hem ook ontvangen maar dan weer in totaal andere kleurtjes 🙂

 6. 23 maart 2017 / 10:21

  Wat een prachtige kleurtjes zijn het! Suzie without a paddle vind ik echt gorgeous.

 7. 23 maart 2017 / 10:56

  Mooie kleurtjes zijn dit! Ik houd wel van die hele lichte tinten.

 8. 23 maart 2017 / 12:43

  Deze collectie van OPI is zo mooi. Ik vind de finish van de lakjes ook echt prachtig.

 9. 23 maart 2017 / 13:27

  Wat een mooie kleuren zitten er in deze collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: