Op vakantie met mijn nieuwe koffer

Op vakantie met mijn nieuwe koffer

Happy Sunday! Zoals jullie misschien wel weten ben ik momenteel op vakantie in Griekenland samen met mijn vriend. Net voor onze vakantie, kwam mijn nieuwe koffer van Samsonite binnen. Ik heb hem besteld bij Bagageonline. Hier hebben ze zo’n uitgebreid assortiment aan koffers! Ideaal als je op zoek bent naar de perfecte koffer voor je vakantie. Ik wilde graag een koffer die iets kleiner was, dan mijn koffer van SuitSuit. Een mooie tussenmaat dus! Hier past precies genoeg bagage in voor een weekje vakantie of een lange stedentrip. Kijk je mee?


Ik ben altijd het type dat véél te veel bagage meeneemt op vakantie. Denk aan kleding voor drie weken terwijl je maar één week op vakantie gaat. Uiteindelijk draag ik dan nog minder dan de helft van mijn kleding. Zo stom en helemaal niet nodig natuurlijk! Ik zit dan altijd ruim aan mijn gewicht met mijn koffer. Dit jaar wilde ik het graag eens anders doen. Echt setjes maken van wat ik per dag aan kan doen. Dan weet ik namelijk ook zeker dat ik het draag. Een paar strand outfits en wat outfits voor overdag en s’ avonds. Ook neem ik altijd een outfit mee voor als we een dagje sportief gaan doen zoals wandelen of quad rijden. En dat in een kleinere koffer dan dat ik gewend ben. Normaal heb ik een koffer van 77 cm bij en dit jaar van 68cm. Dit is ook eigenlijk meer dan genoeg voor een week vakantie.


Ik heb gekozen voor de Samsonite Flux Spinner. Deze koffer behoort tot de nieuwe generatie polypropyleenkoffers met rits! Deze koffer heeft een flexibele dubbele ritssluiting. Dankzij het verborgen uitbreidingsconcept heb je extra volume in je koffer. Super fijn! Zo heb je nog meer ruimte om je spullen op te bergen als dat nodig is. Het design van de Flux koffer vind ik erg mooi! Stijlvol en chique. Hij heeft maar liefst vier soepel rollende wielen. Dit rijd zo fijn!


Net zoals bij mijn andere Samsonite koffer heeft deze koffer ook een TSA cijferslot. Dit werkt echt perfect! Ook kun je de ritsen in het slot klikken, zodat ze goed vast zitten en niet opengeritst kunnen worden.


Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe en kleinere koffer. Dankzij het volume en dubbele rits kan ik toch nog meer dan genoeg bagage kwijt. Ideaal!

De Samsonite Flux Spinner is nu afgeprijsd bij Bagageonline en kost €189,-

Share:

3 Reacties

  1. 3 augustus 2018 / 06:17

    Klinkt goed. Ik zoek ook nog steeds zo’n soort koffer. Ik heb een vergelijkbare koffer, alleen dan ook een grotere maat. Deze is inmiddels echt aan vervanging toe. Na mijn vakantie naar Thailand vorig jaar, kreeg ik mijn koffer terug verpakt in plastic aangezien hij kapot was gegaan. Balen. Ook ik wil deze keer graag voor een kleinere maat gaan, i.v.m. de ‘kortere’ vakanties.

  2. 4 augustus 2018 / 12:07

    wauw hij is echt heel erg stoer, en geniet van je vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: