Olaz Total Effects 7-in 1 Parfumvrije Dagcreme

Olaz Total Effects 7-in 1 Parfumvrije Dagcreme Olaz Total Effects 7-in 1 Parfumvrije Dagcrème

Vandaag review ik één van mijn holy grail producten. De Olaz Total Effects 7-in 1 Parfumvrije Dagcrème. Ik gebruik deze dagcrème inmiddels alweer 1,5 jaar. Het bevat een belangrijk ingrediënt wat erg belangrijk is voor de huid: Niacinamide. Benieuwd wat er nog meer zo fijn is aan de Olaz parfumvrije dagcrème? Lees dan snel verder!

Olaz Total Effects 7-in 1 Parfumvrije Dagcreme

Parfumvrije dagcrème 

De parfumvrije dagcrème zit verpakt in een luchtdichte pompflacon. De flacon ziet er mooi strak en clean uit.  Een pompflacon werkt erg prettig en hygiënisch. Groot pluspunt! Eén pompje is genoeg voor het gehele gezicht.

Ik ben de crème gaan gebruiken, omdat ik zelf op zoek was naar een parfumvrije dagcrème voor de gemengde huid. Deze crème is ook nog eens Jetske Ultee proof, yay! Hij staat op haar lijst met goedgekeurde ingrediënten.

Voor de Olaz Total Effects 7-in 1 Parfumvrije Dagcrème betaal je rond de €20,-. Wat mij betreft is deze crème haar prijs helemaal waard!


Op de achterkant van de flacon staat de gebruiksaanwijzing.

Ingrediënten 

De ingrediëntenlijst vind je op het kartonnen doosje waar de crème in zit. Er zit geen parfum en alcohol (alleen vette alcohol) in verwerkt. Wel zit er Niacinamide in, en dit ingrediënt is echt top.

Niacinamide

Niacinamide zorgt voor de aanmaak van vetzuren. Deze vetzuren versterken de barrierefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Doordat Niacinamide licht exfolieert vermindert de kans op het krijgen van velletjes.

Bij regelmatig gebruik wordt de huid gladder, en stralender en zullen droogtelijntjes minder opvallen. Niacinamide heeft ook een licht ontstekingsremmende werking. Verder zitten er verzorgende bestanddelen in zoals groene thee extract en glycerine.


Eén pompje parfumvrije dagcrème op mijn hand. Lekker vol van structuur. Dit is genoeg voor het hele gezicht.

Substantie van de crème 

De dagcrème lichtjes uitgesmeerd op mijn hand. De crème is voedend genoeg voor de normale/gecombineerde huid. Heb je echt een extreem droge huid, dan heeft je huid aan deze crème waarschijnlijk niet genoeg. Hij voelt lekker licht aan op de huid en trekt snel in.

Conclusie:
Een hele fijne en betaalbare dagcrème, die precies goed is voor mijn gecombineerde huid. Mijn wangen zijn vaak iets droger maar worden goed gevoed door deze crème.

De dagcrème trekt snel in de huid en mijn huid voelt lekker zacht aan na gebruik. Van de ingrediënten word ik helemaal happy. Er zit geen parfum, alcohol of andere irriterende ingrediënten in de crème. Heb je een normale of gecombineerde huid, dan kan ik deze crème zeker aanraden!

De Olaz Total Effects 7-in 1 Parfumvrije Dagcreme kost €20,- en is verkrijgbaar bij de drogist. 

Zijn jullie al bekend met deze crème? 

liefsmarloes

lank

34 Reacties

 1. 1 mei 2014 / 06:43

  Wat fijn dat je deze crème al zo lang gebruikt; dan belooft het inderdaad veel goed. Ideaal ook dat er geen parfum en uitdrogende alcohol inzit. Deze houd ik zeker in gedachten! Bedankt voor de fijne review!

 2. 1 mei 2014 / 06:49

  Ik moet echt zoiets hebben waar geen parfum en alcohol in zit. Het klinkt ook erg goed dus ik ga eens een kijkje nemen bij de drogist

 3. 1 mei 2014 / 07:22

  Ah deze zag ik laatst voor €10,- bij Etos, toen was ik al aan het twijfelen maar was nog opzoek naar een goede review; thanks!

 4. 1 mei 2014 / 08:05

  Fijne review! Hij klinkt heel goed, maar zal voor mijn droge huid niet geschikt zijn denk ik. Momenteel gebruik ik de Philosophy Hope in a Jar 🙂

 5. 1 mei 2014 / 08:22

  Ik heb deze ook geprobeerd maar vond m niet zo fijn. Nu heb ik ook eerder een droge dan gecombineerde huid. Heb m maar aan n vriendinnetje gegeven. Wel jammer want als al die beloftes op het flesje waar gemaakt kunnen worden. .. 😉

 6. 1 mei 2014 / 08:34

  Ziet er goed uit, awesome review en mooie blog heb je!! x

 7. 1 mei 2014 / 09:25

  Eigenlijk heb ik helemaal niets met Olaz. Echt zoiets stoms, haha! Ik heb sinds kort iets van Garnier en daar ben ik opeens helemaal weg van en dit klinkt ook best interessant 🙂

 8. 1 mei 2014 / 10:44

  Zelf heb ik ook een gecombineerde huid dus deze lijkt me ook erg fijn. Goede review!

 9. 1 mei 2014 / 10:58

  Sinds dat ik ooit eens een pakketje van Olaz had gewonnen via Suzanne, ben ik ook om. Ontzettend fijne dagcrème is dit!

 10. 1 mei 2014 / 11:08

  Ik ben er ook benieuwd naar geworden 🙂 Momenteel gebruik ik een dagcrème van Nivea 🙂

 11. 1 mei 2014 / 11:17

  Wat een fijn product, heb hier al meerdere mensen over horen praten! 🙂

 12. me
  1 mei 2014 / 11:44

  Persoonlijk vind ik hem veel te vet voor een gecombineerde huid. Blijft er gewoon bovenop liggen maar wie weet is dat voor iedereen toch weer anders.

 13. 1 mei 2014 / 13:26

  Dit klinkt wel erg prettig! In ieder geval het proberen waard. 🙂

 14. 1 mei 2014 / 16:29

  klinkt als een fijne creme meid! goede eerlijke review! x

 15. 1 mei 2014 / 16:34

  Voor mijn huid zal die denk niet zo geschikt zijn maar hij klinkt wel heel erg goed zeg! Mooie review 😀

 16. 1 mei 2014 / 16:54

  Fijne review! Ik heb deze crème wel eens in mijn handen gehad, maar nooit meegenomen. Nu ik lees dat jij ook een gecombineerde huid hebt en hem erg fijn vindt, zal ik het toch maar weer is gaan overwegen 🙂

 17. 1 mei 2014 / 20:07

  Fijne review! Ik heb al meerdere goede verhalen gehoord over deze dagcrème. Toch maar eens proberen!

 18. 1 mei 2014 / 21:17

  Haha gek he, dat je iets wat je al zo lang gebruikt nooit gereviewd heb. Ik had het laatst ook met iets dat ik dacht waarom heb ik daar nooit over geschreven?

 19. 1 mei 2014 / 22:01

  Jammer dat hij niet voedend genoeg is voor de droge huid, de ingrediënten staan mij zeker aan! Helemaal omdat er een iets van een ontstekingsremmend ingrediënt in zit. De oogcreme die je laatst van Yves Rocher reviewde bevalt bij mij ook super!

 20. 1 mei 2014 / 22:06

  Ik heb nog nooit iets van dit merk gehad, omdat ik dacht dat het voor de “oudere” huid zou zijn. Maar hoe jij het beschrijft lijkt het mij wel erg fijn!

 21. Petra
  2 mei 2014 / 09:42

  Het klinkt erg goed, en zelf denk ik dat de pompflacon wel een heel groot voordeel is…mooi

 22. Jenny
  6 februari 2019 / 19:03

  Super fijne crème voor de droge en overgevoelige huid.Gebruik nu een maandje de dag en nacht creme.Heerlijk voedend en mijn pukkeltjes en schilfertjes zijn bijna helemaal weg!
  Voor mij nooit meer anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: