Olaplex Hair Perfector

Olaplex Hair Perfector

Olaplex Hair Perfector

Vandaag is het hoog tijd om mijn holy grail haarproduct te reviewen. Hier was aardig wat vraag naar, en aangezien ik het alweer bijna een jaar gebruik kan ik mijn mening er wel over delen met jullie. Benieuwd naar Olaplex, en wat het doet met je haar? Lees dan snel verder!

Olaplex Hair Perfector

Olaplex om je haar te herstellen 

Olaplex is een product wat komt overgewaaid uit Amerika. Mijn kapster bij Salon B in Amsterdam voegt het ook altijd toe aan de haarverf. Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar permanent. Deze beschadiging is het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of verven van het haar.

Olaplex helpt beschadigingen van het haar tegen te gaan en te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven. Dit is nog geen één ander product ooit gelukt. Met Olaplex nummer 1 is het zelfs mogelijk om in één keer van bruin naar blond haar te gaan. Olaplex nummer 1 en 2 word dus altijd door de kapper gebruikt om aan haarverf toe te voegen.

Olaplex nr. 3 voor thuis

Olaplex nummer 3 Hair Perfector is speciaal voor thuis gebruik. Deze kun je dus gewoon kopen bij een kapsalon die Olaplex verkoopt. Het is het beste om Olaplex aan te brengen op handdoek droog haar. Je kunt Olaplex dan 10 minuten in laten werken, uitspoelen en daarna wassen met een shampoo en conditioner. Olaplex No.3 is geen conditioner of leave-in product. Mocht je haar erg beschadigd zijn dan is een minimale inwerktijd van 20 minuten beter. Ik vind het zelf altijd fijn om er een nachtje mee te slapen zodat het echt goed kan inwerken. De volgende dag was ik mijn haar met een shampoo en conditioner, en het resultaat is super zacht, glanzend haar.

Ik merk dat mijn haar nauwelijks nog afbreekt of beschadigd is. Dat was voor het gebruik met Olaplex wel even anders. Voor mij is het echt een wonder spulletje, wat ik voor altijd blijf gebruiken. Haha! Daarnaast gebruik ik nog wel gewoon andere haarmaskers om mijn haar extra te verzorgen en hydrateren. Olaplex nummer 3 gebruik ik 1x in de week. In de zomer of tijdens mijn vakantie gebruik ik Olaplex nummer 3 minstens 2x in de week omdat je haar dan veel te voortduren heeft met zon, zee en chloorwater. Wat wel belangrijk is om te weten: als je Olaplex nr. 3 wilt gebruiken, is het wel belangrijk dat je al eerder gebruik hebt gemaakt van Olaplex nr. 1 en 2 bij de kapper. Dan behaal je het maximale resultaat!

Olaplex
Voor de liefhebber nog de ingrediënten van Olaplex op een rijtje!

Olaplex kost €29,95 voor een flesje. Nu zijn er ook zomer duo verpakkingen verkrijgbaar en betaal je €50,00 voor 2 flesjes.

17 Reacties

 1. 28 juni 2016 / 06:25

  Ik heb over dit product zo veel goede verhalen gehoord, dat ik deze binnenkort toch een keer wil gaan proberen. Ben onwijs benieuwd. Hoe lang doe jij met zo’n flesje als je hem één keer per week (a twee keer in de zomer) gebruikt?

  • Marloes
   Auteur
   28 juni 2016 / 08:05

   Ja het is echt een hele grote aanrader! Met een flesje doe ik net geen 3 maanden bij 1x in de week gebruik!

 2. 28 juni 2016 / 09:42

  Ik ken het product niet, maar als ik een keer bij Salon B ben, ga ik het eens meenemen.

 3. 28 juni 2016 / 10:01

  Ik hoor hier laatste tijd zoveel positieve verhalen over. Ben zo benieuwd. Ik heb best snel last van droog/beschadigd haar, dus volgens mij is dit ook echt iets voor mij. Fijn om te lezen dat jij in ieder geval enthousiast bent!

 4. 28 juni 2016 / 10:01

  Leuk om hier eens iets over te lezen! Ik hoor inderdaad vaak dat het met haarverf wordt gebruikt, maar ik wist niet dat je het zelf ook als een soort haarmasker kon aanbrengen. Er zit hier een kappersgroothandel bij mij in de buurt, ik ga even kijken of ze het daar ook verkopen :).

 5. 28 juni 2016 / 13:09

  Olaplex nr 3 werkt wel alleen als 1&2 al een keer over je haar zijn gebruikt! Misschien wel handig voordat iemand het zo gaat kopen en geen resultaat behaalt. Ik heb een herstelbehandeling gehad (= nr.1&2) en heb ook 3 voor thuisgebruik! Top spul!

 6. 28 juni 2016 / 13:36

  Ik kende het nog niet, maar wauw! Klinkt goed. Ben heel benieuwd, perfect voor in de zomervakantie!

 7. 28 juni 2016 / 14:41

  Ik heb dit spul ook en ben erachter dat nummer 2 exact hetzelfde is als nummer 3 qua ingrediënten en de volgorde ervan. 🙂 De eerste keer merkte ik veel verschil, maar daarna niet meer echt zoals die eerste keer. Misschien overbodig omdat het echt permanent werkt? Hoe dan ook, ik blijf het gebruiken want kwaad zal het niet kunnen. 🙂 Ik gebruik ook 1 keer in de 6 weken Aphogee proteïne treatment.

 8. 28 juni 2016 / 15:28

  Heb hier nog niet eerder van gehoord, maar het klinkt wel heel erg goed moet ik zeggen!

 9. Kim
  28 juni 2016 / 21:02

  Hier was ik zo benieuwd naar! Fijn om te lezen dat het product goed werkt.
  Ik vraag mij echter wel af of het gebruik van nummer 1 en 2 noodzakelijk is. Of gebruik jij zelf alleen nummer 3?
  Liefs!

 10. 28 juni 2016 / 21:41

  Oh de laatste tijd lees ik zo ontzettend veel over Olaplex, het lijkt wel ineens te bestaan haha. Ik ben er erg benieuwd naar, aangezien jij het al super lang gebruikt. Fijn dat het ook gewoon thuis te gebruiken is. Ik ga eens nadenken of ik het ga aanschaffen!

  • Marloes
   Auteur
   30 juni 2016 / 09:32

   Het is inderdaad top spul!

 11. 30 juni 2016 / 22:04

  Ik kende dit nog niet, maar het klinkt heel fijn!

 12. Marieke
  22 juli 2016 / 09:45

  Ik gebruik de Olaplex nr 3 ook en ik ben zo tevreden!! Het liefst gebruik ik hem elke dag haha. Ik merk echt veel verschil. Behalve dat mijn haar stevig en glanzen wordt, lijkt het ook alsof mijn haarkleur er mooier van wordt. Echt top spul!

  • Marloes
   Auteur
   22 juli 2016 / 15:40

   Klopt inderdaad, dit idee heb ik ook altijd. Ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: