Off to Marbella!

off to marbella

Off to Marbella!

Hi lieverds! Op het moment dat jullie dit lezen ben ik net aan het boarden voor mijn vlucht richting Marbella. Ik ga er even vijf dagen tussenuit met twee vriendinnen. Heerlijk genieten van het mooie weer, zee, strand en gezelligheid. Ik heb er echt onwijs veel zin in! Zelf ben ik nog nooit in Marbella geweest, dus ik ben erg benieuwd hoe het daar is! Ik heb al wel een lijstje gemaakt met enkele hotspots om te eten, of lekker te chillen. Helaas is het mij niet gelukt om voor alle dagen een artikel in te plannen, dus het kan zomaar zijn dat er even een dagje geen artikel online komt. Ook mijn wekelijkse ‘In the Picture’ zal later online komen dan jullie van mij gewend zijn. Maandagavond kom ik weer thuis, en dan ben ik dinsdag nog een dagje vrij. Tot volgende week allemaal!

Zijn jullie al weleens in Marbella geweest? Zoja, tips zijn heel erg welkom! 

7 Reacties

  1. 6 april 2017 / 08:32

    Heerlijk zeg! Ik ben ook nog nooit in Marbella geweest, maar het schijnt geweldig te zijn. Geniet ervan! Malou x

  2. Britt
    7 april 2017 / 07:31

    Geniet er lekker van meis, je hebt het verdiend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: