NYX Powder Blush


Ik was al een hele lange tijd ontzettend benieuwd naar de producten van NYX. Zo heb ik al veel positieve reviews gelezen over de NYX Blush in ‘taupe’ , die ontzettend veel door Youtube Beauty Guru’s word gebruikt om te shapen. Ook ik was op zoek in New York naar die bekende ‘taupe’ blush. Helaas was die nergens te krijgen. Wel nam ik een kijkje tussen alle andere mooie blushes van NYX!


Mijn oog viel gelijk op de mooie kleur ‘Amber’. Deze blush heeft een warme oudroze tint, ééntje die ik nog niet in mijn stash had zitten. De blush zit verpakt in een mooi zwart doosje, en heeft hierdoor een sjieke uitstraling. Er zit 4 gram product in het doosje. Hier kun je dan ook een lange tijd mee doen. Voor de NYX blush heb ik $5 betaald. Gelukkig zijn ze ook gewoon online te bestellen zijn via de webshop van Douglas. Hier betaal je €9,10 voor een blush, en kun je kiezen uit 21 verschillende kleuren.


Het pigment is erg goed. De blush heeft een vrij matte finish, met een hele, heleeee lichte shimmer. De blush is makkelijk te blenden, en blijft bij mij de hele dag goed op zijn plek zitten. De matte finish vind ik zelf erg mooi. Ik heb juist heel veel blushes in mijn stash met een glanzende finish. Fijn om ook een matte blush erbij te hebben!


Ik vind het effect heel mooi en natuurlijk. Een perfecte blush voor de herfst en winter!

Conclusie:
Daar kan ik vrij kort over zijn! Ik ben erg tevreden over de NYX blush. Dit is mijn eerste, en zeker niet mijn laatste! Ook erg fijn dat NYX gewoon in Nederland te koop is. Wohoooo!

De NYX Powder blushes zijn te koop voor €9,10 bij verschillende Douglas fillialen. NYX word onder andere verkocht bij de Douglas in Amsterdam en Utrecht. Ook kun je NYX online bestellen via de webshop van Douglas.

Zijn jullie al bekend met de powder blushes van NYX Cosmetics?

liefsmarloes

12 Reacties

 1. 23 oktober 2013 / 08:24

  Mooie blush, ik vind het patroontje er in ook echt tof!

 2. 23 oktober 2013 / 09:13

  mooi hoor ! zelf heb ik de kleur angel 🙂
  taupe wil ik ook graag nog eens proberen!

 3. 23 oktober 2013 / 09:47

  Wat een mooie natuurlijke en warme kleur inderdaad! <3 Naar NYX taupe ben ik zelf overigens ook nog steeds errrrg nieuwsgierig (met dank aan Nikkie van NikkieTutorials)!

 4. 23 oktober 2013 / 15:46

  Wat een mooie kleur, echt perfect voor de koudere maanden!
  X

 5. 23 oktober 2013 / 19:38

  Wauw wat een mooie blush! Ik heb je trouwens toch nog even genoemd in mijn Liebster award artikel van vandaag 🙂 X Cé

 6. 24 oktober 2013 / 14:35

  Mooie blush, staat je goed! Maar je nagellak viel me ook op in de eerste foto, mooi kleurtje x Jana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: