NYC Nail Polish City Blackout & Rock Muse

nyc nail polish

NYC Nail Polish City Blackout & Rock Muse

Laatst op het Kruidvat event stond er een schap opgesteld met de mooie make-up producten van NYC. Eerlijk gezegd heb ik nog vrij weinig van dit leuke merk. Toen ik een kijkje nam bij de mooie nagellakjes viel mijn oog op deze twee donkere kleuren. City Blackout en Rock Muse Smoky top coat. City Blackout is een donkere zwarte kleur nagellak met een glanzende finish. In combinatie met de Rock Muse Smoky top coat is ie nog eens extra mooi! Rock Muse bevat namelijk een combinatie van groffe en fijne glitters in de kleuren zwart en zilver. Helemaal in de december feestmaand zijn glitter nagellakjes extra leuk. Laten we snel eens gaan kijken naar de swatches!

nyc nail polish

NYC City Blackout

De nagellak van NYC lakt altijd erg fijn. Met het fijne kwastje kun je de nagellak heel precies aanbrengen, ook dicht in de buurt bij de nagelriemen. Na twee laagjes dekt City Blackout volledig. De droogtijd valt me ook niet tegen. Na 10 minuutjes was het lakje zo goed als droog. De houdbaarheid van het lakje is ook prima. De beloofde 10 dagen haalt ze niet, maar met top coat houd deze nagellak het 3 dagen uit zonder te chippen.

nyc nail polish

NYC Rock Muse

NYC Rock Muse Smoky top coat vind ik prachtig. De combinatie van zilveren en zwarte glitters maakt het erg feestelijk. De perfecte combinatie voor op je nagels tijdens de feestdagen. De Rock Muse Smoky top coat kost €2,49!

NYC City Blackout & Rock Muse Smoky zijn verkrijgbaar bij Kruidvat

Wat is jullie favoriete nagellak voor de feestdagen?

 


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

33 Reacties

 1. 4 december 2014 / 08:09

  Wauw, wat een prachtige combinatie! Super mooi dit donkere lakje voor de feestdagen!

 2. 4 december 2014 / 08:14

  Wauw ik ben normaal al weg van deze kleur maar al helemaal op deze manier perfecte dekking en die glitters! Love it

 3. 4 december 2014 / 08:46

  De zwarte lak in combinatie ziet er echt super chique en feestelijk uit, love it! <3

 4. 4 december 2014 / 09:19

  Echt heel chique. Ik draag niet vaak zwart, maar het kan heel mooi zijn!

 5. 4 december 2014 / 09:54

  Ik draag meestal met de feestdagen mijn ringvinger in goude of zilvere glitters! Denk dat ik dit jaar voor zilver ga.. En de rest van mijn nagels roze hihi!

 6. 4 december 2014 / 10:05

  Hele leuke combinatie, wauw! Ik moet eigenlijk ook nog een zwarte nagellak hebben als basecote voor een glitterlakje. Even onthouden deze 🙂

 7. 4 december 2014 / 10:14

  Wauw met de top coat ziet het er echt prachtig uit ! X

 8. 4 december 2014 / 10:23

  Wat een mooie combinatie! Ik ga vaak voor donkerrood met de feestdagen.

 9. 4 december 2014 / 10:40

  Ik draag eigenlijk nooit zwarte nagellak, maar vind dit er wel super gaaf en chique uitzien zeg!

 10. 4 december 2014 / 12:19

  Wauw wat een prachtige zwarte lak! Met de glitters erover heen is die heel tof!

 11. 4 december 2014 / 12:27

  Oh wauw, heel erg bijzonder! Vind het zeker wat hebben, vooral de combinatie van beiden!

 12. 4 december 2014 / 14:32

  Zwart kun je heel goed hebben en staat heel feestelijk met de glitters erbij! Bij mij staat zwart helaas niet :(.

 13. 4 december 2014 / 15:22

  Wat een mooie feestelijke combinatie. Ook complimenten voor de mooie foto’s.

 14. 4 december 2014 / 15:33

  Wauw wat ontzettend mooi, de topcoat maakt het wel echt feestelijk!

 15. 4 december 2014 / 20:40

  Door mijn korte nagels (breken steeds af) maakt donkere nagellak mijn handen nog al.. Tsja, wat is het beste woord.. Stomperig? Van die rare ‘mollen’ handjes krijg ik dan, haha. Vind het wel altijd super stoer staan bij anderen!

 16. 4 december 2014 / 20:43

  Ik vind deze combi erg mooi! Misschien schaf ik de zwarte lak wel aan, ik heb een mooie glitterlak die hier erg mooi bij staat!

 17. 4 december 2014 / 21:07

  Mooie lakjes, vooral de topcoat is prachtig!

 18. 5 december 2014 / 00:19

  Ik ben ook wel fan van NYC als budgetmerk en hun lakjes! 🙂
  Die topcoat zou ik wel erg graag hebben!

 19. 5 december 2014 / 00:34

  Oh jaaa, ik houd ook van zwarte nagellak met de feestdagen! Een topper eroverheen, dat maakt het gewoon compleet. Hoogglans of juist mat, love them both!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: