NOTD: Orly – Teeny Bikini


Laatst herontdekte ik een kleur nagellak in mijn stash, die ik twee jaar geleden echt wekenlang achter elkaar droeg. Ik was en ben nog steeds gek op dit mooie felle kleurtje van Orly in de kleur Teeny Bikini. De kleur is erg moeilijk vast te leggen op de foto’s. In ‘real life’ is de kleur nog veel feller rood, en knalt ie echt van je nagels af!


Het kwastje lakt erg fijn. Het is een dun kwastje, wat het nauwkeurig aanbrengen van de lak erg makkelijk maakt.


De nagellak aangebracht op de nagels. Hij dekt perfect in twee laagjes. En de nagellak van Orly blijft ook nog eens supergoed zitten. Vier dagen later ben ik nog steeds chipvrij. Yay!


Zo jammer dat op de foto’s niet goed te zien is hoe ‘fel’ de kleur is!

De nagellakjes van Orly zijn verkrijgbaar op verschillende online webshops. Voor een flesje van 18ml betaal je €12,95. Dit is best prijzig voor een nagellak, maar je doet er erg lang mee. En hij blijft lang chipvrij op je nagels zitten! Bij dag vijf begon de lak pas te chippen aan de rand van mijn duim. Zo lang heeft een andere nagellak het nog nooit volgehouden bij mij!

Wat vinden jullie van ‘Teeny Bikini’? En hebben jullie al weleens een nagellak van ‘Orly’gebruikt?

liefsmarloes

8 Reacties

 1. 9 juli 2013 / 23:05

  Jaaaa, intensiteit! I LOVE IT! Schitterende zomerkleur, hij leeft ook gewoon op. 🙂 Ik vind je nagels ook heel netjes gelakt, mooi verzorgd. 🙂

  • Marloes
   Auteur
   10 juli 2013 / 06:53

   Ah thanks voor het compliment. Ik vind me eigen echt een kluns met het lakken van nagels, haha! Maar het kleurtje zelf is inderdaad prachtig fel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: