Nivea Shower Silk Mousse

niveasilk1

Nivea Shower Silk Mousse

Nivea maakt douchen nog leuker met de nieuwe Shower Silk Mousse. Drie nieuwe verzorgende shower mousses voor onder de douche die de huid reinigen en verzorgen. De showermousse zijn verrijkt met zijde-extract waardoor de huid na iedere douchebeurt zijdezacht aanvoelt. Ik heb de drie verschillende varianten uitgetest. Benieuwd of ze mij goed bevallen?

niveasilk2
Er zijn in totaal drie verschillende varianten verkrijgbaar.
· NIVEA Shower Silk Mousse Creme Soft: deze doucheformule is verzorgend en bevat een lichte jojobaolie die de huid extra hydrateert.
· NIVEA Shower Silk Mousse Creme Care: de rijke samenstelling van deze showermousse bestaat uit dezelfde voedende ingrediënten en de unieke geur van NIVEA Creme uit het blauwe blik.
· NIVEA Shower Silk Mousse Creme Smooth: deze showermousse is geïnspireerd op de Zijdezachte Body Lotion van NIVEA. Deze subtiel geurende showermousse biedt milde verzorging door toevoeging van shea butter en vitamine A, E en F.

niveasilk3
De verpakkingen zien er mooi en clean uit. Helemaal in Nivea kleuren en stijl. De flacons hebben een handig dispenser, die een mooie wolk met schuim produceert. De geur is voor de meeste van jullie vast heel herkenbaar. Een zachte en milde frisse geur. Eentje die ik zelf altijd erg lekker vind!

niveasilk4
Ik vind zelf een mousse erg prettig om te gebruiken onder de douche. Het geeft toch even net wat extra’s, een soort van ultiem rust momentje onder de douche, terwijl je huid geniet van een zachte en verzorgende reiniging. De Silk Mousse is verrijkt met essentiële olien, amandelolie en natuurlijk het zijde-extract wat je huid het zachte gevoelt geeft. Dit ingrediënt zorgt ook voor hydratatie aan de huid.

niveasilk8
niveasilk7
niveasilk6
Voor de liefhebbers nog de ingrediënten op een rijtje. In alledrie de producten zit helaas wel SLS in verwerkt. Dit is een vrij sterke reiniger, die ook voor het schuimend effect zorgen. De verzorgende bestanddelen staan halverwege de lijst of redelijk bovenaan. Helemaal goed!

niveasilk5
Conclusie
Ondanks de SLS die in de producten zit verwerkt, zijn de Shower Silk Mousses van Nivea wel erg fijn in gebruik. De geur is lekker fris en mild. Mijn huid voelt na gebruik zacht aan, maar ook een heel klein beetje droog. Ik vind het dan wel fijn om nog een verzorgende lotion te gebruiken. De mousse glijd makkelijk over je lichaam heen, en brengt daardoor prettig aan. Mijn favoriet van de drie is de NIVEA Shower Silk Mousse Creme Smooth. Ik heb het idee dat deze mijn huid het meest verzorgt.


NIVEA Shower Silk Mousses zijn vanaf 23 mei 2016 verkrijgbaar in drogisterijen en supermarkten. Alle varianten zijn beschikbaar voor de adviesprijs van € 4,99.

 

10 Reacties

 1. 24 mei 2016 / 09:34

  Leuke review! Ik vind de verpakkingen er mooi uitzien, en ben ook best wel benieuwd naar deze doucheproducten. En nu natuurlijk de hamvraag: komt het een beetje in de buurt van de Rituals douche mousse?

 2. 24 mei 2016 / 10:09

  Zo’n mousse is altijd zo lekker! Ik merk alleen dat ik het niet zo snel voor mezelf koop haha 😛

 3. 24 mei 2016 / 10:54

  Ik heb de crème smooth variant, ‘k ben er echt super blij mee! Wat een heerlijk parfum heeft deze!

 4. 24 mei 2016 / 11:19

  Ik heb geen idee hoe ze ruiken maar Nivea heeft altijd zo’n lekker frisse geur. Ik ben gek op mousses dus deze zullen mij ongetwijfeld ook goed bevallen :-).

 5. 24 mei 2016 / 14:28

  ik vind zulk soort producten altijd erg fijn, alleen test nivea nog steeds op dieren 🙁

 6. 24 mei 2016 / 14:35

  Ik ben echt zo benieuwd naar deze producten. Ze lijken me echt heerlijk.

 7. 24 mei 2016 / 19:32

  Oeh, ik hou van wel van mousse crèmes voor onder de douche. Zo lekker zacht! En Nivea is ook altijd goed 🙂

 8. 25 mei 2016 / 21:30

  Heel benieuwd naar! ik houd van schuimende douchegel en ze ruiken vaak zo lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: