Nieuwe winterjas van Noisy May

Nieuwe winterjas van Noisy May

Het koude weer is nu echt begonnen. Eindelijk kan ik mijn nieuwe winterjas aan! Deze mooie wollen lange jas bestelde ik laatst bij webshop Sans Online. Deze wollen mantel is van het merk Noisy May. Een merk wat ze ook bij Vero Moda verkopen. Ik was op zoek naar een warme nette jas, die ik ook kan combineren met wat sjiekere outfits. Ik heb namelijk vooral veel stoere jassen of teddy/fake fur coats. Ik vind een lange wollen jas ook altijd erg mooi staan als je het combineert met nette blouses en een jeans eronder. Kijk je mee naar de outfit?

De jas bestaat voor 50% uit wol wat hem lekker warm maakt. Je kunt de jas sluiten met twee drukknopen en een ceintuur om je taille te benadrukken. Wanneer het buiten echt koud winterweer is heb je wel een sjaal nodig om je hals en nek lekker warm te houden.

Ook kun je de ceintuur eruit halen en de jas open laten hangen. Dit staat ook leuk en is voor warmere herfstdagen zeker een optie! Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe winterjas. Deze gaan jullie waarschijnlijk nog vaak voorbij zien komen in outfit posts ;-).Outfit Details
Wollen jas – Noisy May
Jeans – H&M
Top – Zara
Schoenen – Nelson

Wat vinden jullie van een lange wollen jas? 

Share:

4 Reacties

  1. 30 oktober 2018 / 19:29

    Oh wauw, die jas is echt heel mooi & classy! Superleuk gecombineerd ook met de rest van je outfit! Noisy May lijkt me echt een heel leuk merk, ik zie er meer leuke dingen van.

  2. 30 oktober 2018 / 19:52

    Wat is hij gaaf zeg, staat je prachtig! Leuke laarsjes ook 🙂

  3. 1 november 2018 / 21:48

    Wat een superleuk jas zeg! Noisy may vind ik ook een erg fijn merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: