Nieuwe telefoonhoesjes van Casetastic

nieuwe telefoonhoesjes van casetastic

Nieuwe telefoonhoesjes van Casetastic

Good Morning! Ik heb echt een zwak voor leuke telefoonhoesjes. Ik wissel dan ook regelmatig af. Sinds ik mijn iPhone 8 plus heb gekocht ben ik nog zuiniger op mijn telefoon omdat de achterkant van glas is gemaakt. Laatst ontving ik drie hele toffe hoesjes van Casetastic. Deze webshop verkoopt hoesjes met de allerleukste prints! Benieuwd welke ik heb uitgezocht? Kijk dan snel mee!

casetastic

Casetastic heeft echt een ontzettend uitgebreid assortiment. De collectie met illustraties is mijn favoriet! Allereerst heb ik gekozen voor dit toffe hoesje in de vorm van een fotocamera. Hoe leuk is dit! Ik heb bij alle telefoonhoesjes gekozen voor een softcover. Dit lijkt toch net een echte fotocamera?

nieuwe telefoonhoesjes van casetastic

Eén van mijn favoriete hoesjes die ik heb uitgezocht is deze leuke case met coffee to go print erop. De soft case hoesjes zijn gemaakt van dun materiaal maar hebben een sterke beschermingslaag. Het materiaal waarvan de hoesjes gemaakt is heet TPU. Dit materiaal is een verbetering op siliconen. TPU is sterker, minder stroef en net zo flexibel!

nieuwe telefoonhoesjes van casetastic

Aangezien we weer richting het voorjaar gaan heb ik ook gekozen voor een vrolijk hoesje met bananenplanten erop. Dit is trouwens ook mijn favoriete plant ever ;-)! Hij staat inmiddels alweer twee jaar in mijn woonkamer.

casetastic

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe iPhone cases van Casetastic. Naast iPhone hoesjes verkopen ze ook Samsung, Huawei en Motorola hoesjes. Ook zijn de hoesjes super betaalbaar. Voor een softcase betaal je €14,99!

Ben jij al bekend met de telefoonhoesjes van Casetastic?


8 Reacties

 1. 21 februari 2019 / 07:26

  Wat een toffe telefoonhoesjes! Vooral het hoesje met de camera vind ik echt heel gaaf. Mooie foto’s ook 🙂

 2. 21 februari 2019 / 08:02

  Jaaaa ik ken ze ook. Ik heb net een nieuwe Samsung en moet ook nog eens even een fatsoenlijk hoesje scoren. Ik ga eens even rondkijken :-).

 3. 21 februari 2019 / 16:22

  Ooh die camera.. Hoe leuk! Ik ben verliefd.

  • Marloes
   Auteur
   26 februari 2019 / 20:42

   Haha, ja leuk is ie he?

 4. 22 februari 2019 / 15:56

  Wauw ik vind ze stuk voor stuk echt prachtig!

 5. 25 februari 2019 / 20:08

  Toffe hoesjes heb je uitgezocht! Denk dat m’n favoriet die met de bananenplantprint is, alhoewel ik die coffee to go ook heel leuk vind.

 6. 27 februari 2019 / 21:04

  Oooh wat is deze leuk, haha! Ik dacht echt even dat het een echte camera was ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: