Nieuwe sneakers van New Balance

Nieuwe sneakers van New Balance

Bij een nieuw seizoen horen nieuwe sneakers. Ik heb al heel wat sneakers versleten omdat ik er echt dol op ben. Wanneer je mij ziet draag ik (bijna) altijd sneakers. Het loopt comfortabel en zit vaak net even wat lekkerder als een enkellaarsje. Ook kan ik véél langer lopen op sneakers. Dan is de keuze al snel gemaakt, haha ;-).

Ik heb dit keer gekozen voor een andere kleur dan dat ik normaal zou kiezen. Het is een mooie suede bruin/taupe kleur geworden. Deze kleur past ook goed bij de herfst. De sneakers van New Balance lopen echt zo ontzettend lekker! Dit is mijn eerste paar New Balance en zeker niet de laatste! Ik heb de sneakers besteld op de website van De Schoenenfabriek. Op deze website hebben ze echt een mega aanbod met de leukste schoenen van verschillende merken zoals: K-Swiss, New Balance, Timberland, Rehab en LaCoste.

Zelf combineer ik sneakers het liefst lekker basic met een simpele jeans en trui. Natuurlijk zijn er talloze manieren om sneakers te combineren maar zo combineer ik ze zelf gewoon het liefst. Mocht je mijn andere outfits posts met sneakers terug willen zien dan kan dat hier

Outfit Details
Top – H&M
Jeans – H&M
Sneakers – New Balance
Biker Jasje – The Sting
Zonnebril – RayBan

Wat draag jij liever: sneakers of enkellaarsjes?

14 Reacties

 1. 19 oktober 2018 / 06:21

  Grappig, voor ik begon aan het lezen van jouw tekst dacht ik ‘ohh dat is een kleur die ik niet snel zou kiezen, maar wat tof’.. Vervolgens schrijf jij ook dat je deze kleur normaal niet snel zou kiezen haha. Ik vind het echt een leuke sneaker en dat je een keer voor een andere kleur bent gegaan is top. Zijn goed te combineren, leuk :-)!

  • Marloes
   Auteur
   19 oktober 2018 / 09:26

   Haha, dat is wel heel toevallig inderdaad! Dankjewel 🙂 Ze matchen inderdaad bij genoeg outfits. Heb jij al weleens New Balance sneakers gehad?

 2. Nikki
  19 oktober 2018 / 07:42

  Ze staan niet meer op de site helaas ?

  • Marloes
   Auteur
   19 oktober 2018 / 09:22

   Oh echt niet? Ik zal eens vragen of ze nog binnenkomen! 🙂

 3. Nikki
  19 oktober 2018 / 12:35

  Ben benieuwd! Ze zijn super mooi

 4. 19 oktober 2018 / 15:20

  Wat een mooie sneakers. Je hebt ze erg leuk gecombineerd.

 5. Mar
  19 oktober 2018 / 16:16

  Ze zijn leuk! Maar krijg je in de winter geen koude enkels met sneakers?

  • Marloes
   Auteur
   22 oktober 2018 / 16:42

   Als het echt heel koud buiten is draag ik inderdaad wel laarsjes of Uggs. Maar met die winters die wij in NL kennen valt het 100% mee en kan ik sneakers erg lang door dragen 🙂

 6. 19 oktober 2018 / 17:42

  Oeh leuke! Ik zou inderdaad in eerste instantie deze kleur ook niet uitkiezen maar denk dat ze wel bij genoeg outfits te combineren zijn!

  • Marloes
   Auteur
   22 oktober 2018 / 16:42

   Dankjewel José! Ja eigenlijk passen ze bij verrassend veel outfits! X

 7. 20 oktober 2018 / 13:09

  Deze kleur zou ik inderdaad ook niet direct kiezen, maar ik vind ze echt heel erg leuk staan! Lekker herfstachtig!

  • Marloes
   Auteur
   22 oktober 2018 / 16:41

   Dankje Kim! Ja apart hé? Dat we eigenlijk altijd wel een beetje voor een ‘safe’ kleur gaan die makkelijk overal bij staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: