Nieuwe sneakers van Calvin Klein

sneakers van Calvin Klein

Nieuwe sneakers van Calvin Klein

Good Morning! Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op sneakers. Zelf heb ik een tijdje moeten wennen aan de ‘Dad’ sneaker trend maar inmiddels vind ik ze helemaal leuk! Mijn eerste paar ‘dad sneakers’ kocht ik vorige zomer en waren van het merk Steve Madden.

Een tijdje terug kwam ik voor het eerst deze toffe sneakers van Calvin Klein tegen op de website van ‘Van den Assem‘. Ik was gelijk verkocht! Het model heet ‘Maya sneaker‘ en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor de witte variant omdat dit zo makkelijk te combineren is met verschillende outfits. Van den Assem heeft echt een ontzettend uitgebreid assortiment met de leukste schoenen. Kijk je mee naar de complete outfit waarbij ik de sneakers van Calvin Klein draag?

sneakers van Calvin Klein
sneakers van Calvin Klein
sneakers van Calvin Klein
sneakers van Calvin Klein

De Calvin Klein Maya Sneaker is gemaakt van soepel leer en ze zitten echt heerlijk! Ze lopen als wolkjes en veren lekker meer tijdens het lopen. Wat ik leuk vind aan deze sneakers is de combinatie van leer met lak. Ook vind ik deze sneakers van Calvin Klein een goede look-a-like van de bekende Balenciaga sneakers, de prijs is gelukkig een stuk leuker ;-)!

Je kunt de Maya sneakers van Calvin Klein ook eindeloos combineren. Zo vind ik ze zelf leuk onder een (mom)jeans, flared broek of een rokje in de zomer.

Wat vind jij van de Maya sneakers en hoe zou jij ze combineren?

7 Reacties

 1. 13 maart 2019 / 06:50

  Oohhh deze zijn echt te gek! Ze staan je ook geweldig! Ik zou ze dragen onder een lichte of zwarte skinny. Ik zet ze op mijn wishlist 😀

  • Marloes
   Auteur
   13 maart 2019 / 07:03

   Ah dankjewel Laura! Ik ben er ook heel blij mee 🙂

 2. 13 maart 2019 / 15:05

  oeee ze zijn heerlijk he? ik heb ze ook van Calvin Klein maar dan juist met kleuren!

  • Marloes
   Auteur
   13 maart 2019 / 21:49

   Ah die zijn ook zo tof! Ik zat ook erg te twijfelen 🙂 X

 3. 13 maart 2019 / 18:36

  Wat een toffe sneakers! Ik vind je blazer ook erg mooi 🙂

  • Marloes
   Auteur
   13 maart 2019 / 21:48

   Dankjewel Kelly! Ik ben er ook erg blij mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: