Nieuwe ringen van Ti Sento

Nieuwe ringen van Ti Sento

Nieuwe ringen van Ti Sento

Vorige week kwamen mijn nieuwe ringen van het merk Ti Sento binnen. Zelf heb ik veel rosé gouden sieraden maar de laatste tijd draag ik ook steeds meer zilveren sieraden. Ik heb vorig jaar van mijn vriend voor Kerst mooie zilveren oorbellen van Ti Sento gekregen en daar wilde ik graag nog mooie ringen bij uitzoeken. Kijk je mee welke ringen ik heb uitgekozen?

Nieuwe ringen van Ti Sento
Ti Sento is een Italiaans merk uit Milaan. Vandaar dat het merk ook eigenlijk Ti Sento Milano heet. De zilveren sieradenlijn staat voor luxe en elegantie, zodat je van ieder moment op de dag kunt genieten van beetje glamour. Ti Sento sieraden worden gemaakt van het beste zilver. De zilveren sieraden zijn versierd met zirkoniajuweeltjes, parelmoer, natuursteen en parels om het nog meer te laten schitteren. Ik vind de sieraden van dit mooie merk echt prachtig!

Nieuwe ringen van Ti Sento

Ik heb één ring uitgezocht met een hele mooie steen erop. De ring zelf is ook helemaal bedekt met kleine juweeltjes en steentjes. De ring schittert zo mooi als het licht erop valt. Een echte eyecatcher die erg goed matcht bij mijn oorbellen van Ti Sento.

De tweede ring die ik bij Brandfield heb uitgekozen is de twisted ring van Ti Sento. Het zwarte zilver maakt de ring een beetje stoer en de mooie steentjes maakt het weer chique en elegant. Een mix van beide! Het zwarte zilver doet me een klein beetje denken aan mijn oorbellen van Buddha to Buddha.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe ringen van Ti Sento. Een aanrader als je op zoek bent naar een elegant en vrouwelijk sieraad, gemaakt van de beste kwaliteit!

 

Ben jij al bekend met het merk Ti Sento Milano?

 

DIT ARTIKEL IS ONTSTAAN D.M.V. EEN SAMENWERKING

12 Reacties

 1. 27 januari 2018 / 08:33

  Prachtige ringen! Ik ken het merk wel. Ik vind de tweede ring erg mooi!

 2. 27 januari 2018 / 09:36

  Wat een prachtige ringen! Ik kende het merk zelf nog niet, ik vind de eerste ring met de steen heel erg mooi.
  Liefs,
  Yara

  • Marloes
   Auteur
   27 januari 2018 / 23:08

   Mooi zijn ze he! Ik ben er ook echt dol op <3

  • Marloes
   Auteur
   27 januari 2018 / 23:07

   Dankje Lindsey 🙂 X

 3. 27 januari 2018 / 16:45

  Wauw! Wat een mooie ringen! Niet te uitbundig maar ook verre weg van saai, ik hou er wel van:).

  • Marloes
   Auteur
   27 januari 2018 / 23:06

   Dankjewel Fleur! Ik ben er ook erg blij mee 🙂

 4. 28 januari 2018 / 10:40

  Wauw ze zien er prachtig uit zeg!Niet te groot.. niet te klein, love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: