Nieuwe ringen van Melano

Nieuwe ringen van Melano

Good Morning! Zijn jullie ook al aan het aftellen naar het nieuwe jaar? Net voor Kerst kreeg ik mijn nieuwe ringen van het merk Melano binnen. Ik had al een ring en oorbellen van dit leuke merk die ik ontzettend veel draag. Ik was dus erg blij met mijn nieuwste aanwinsten! Ik heb gekozen voor twee mooie aanschuifringen en een ring met zilveren steentjes met daarop een champagne kleurig steentje.


Het allerleukste aan de ringen is dat je ze kunt personaliseren. Als je ze beu bent kun je ze afwisselen. De steentjes kun je er namelijk afschroeven. Hoe tof is dat! Je hebt ook nog eens de keuze uit ontzettend veel mooie steentjes. Verder heb ik alleen voor roségouden ringen gekozen. Dit is mijn favoriete kleur met sieraden!


Je kunt de ringen natuurlijk los van elkaar dragen maar voor de foto heb ik ze even allemaal aan een vinger gedaan. Mooi zijn ze hé?

Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe roségouden ringen van Melano. Ben jij al bekend met dit merk? Mocht je inspiratie op willen doen, kun je hier een kijkje nemen.

Alvast een heel fijn weekend!

8 Reacties

 1. 29 december 2017 / 08:45

  Prachtige ringen! Rosé goud is ook mijn favoriet.

 2. 29 december 2017 / 09:19

  Melano is zo’n mooi merk, dit zijn ook weer hele mooie ringen! Zo tof om te combineren!

 3. 30 december 2017 / 00:10

  Erg mooi! Ik ben zelf ook dol op melano!

  • Marloes
   Auteur
   30 december 2017 / 22:06

   Dankje Mieke! Ze zijn inderdaad erg mooi. Zelf vind ik het fijn dat je zo eindeloos kunt varieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: