Nieuwe posters van Desenio

nieuwe posters van desenio

Nieuwe posters van Desenio

Good Morning! In mijn appartement hangen inmiddels heel wat toffe posters van Desenio. Ik heb een leuke fotowand gemaakt in de eetkamer en laatst werd ik benaderd door Desenio met de vraag of ik nieuwe posters wilde uitzoeken. Daar zeg ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen. Ik wilde graag weer wat verandering en had al heel lang een bepaalde poster op het oog. Die heeft nu een mooi plekje in de woonkamer gekregen. Zien jullie trouwens wat er met het tv-meubel is gebeurd? Die heeft een kleine make-over gekregen, hihi! Dennis heeft hem helemaal wit gelakt en de hangrepen zwart gespoten. Erg gaaf en helemaal blij mee! Nu misschien nog een leuk kleurtje op de muur en dan ben ik helemaal happy!

nieuwe posters van desenio
De poster van Kate Moss vind ik zo ontzettend gaaf! Ik wilde hem al erg lang hebben maar de vorige keer kwam het er gewoon niet van. Dit is echt zo’n statement poster waar je niet op raakt uitgekeken.

nieuwe posters van desenio
Ook de fotowand in de eetkamer heeft een kleine verandering ondergaan met wat andere posters erbij. Dit blijft toch wel echt mijn favoriet hoor. Het hangt gewoon precies hoe ik het wilde hebben en daarbij vind ik de posters ook leuk bij elkaar staan. De lijsten heb ik trouwens allemaal zwart gehouden. Dit vind ik persoonlijk altijd mooi staan tegen een witte muur.

nieuwe posters van desenio
Ook de slaapkamer heeft een kleine transformatie ondergaan. De spiegel hangt nu eindelijk aan de muur. Ook heb ik op de slaapkamer nieuwe posters hangen van een mooie bananenplant en jungleplant. Boven het kastje van IKEA hangen twee posters van mijn favoriete stad ‘NYC’.


Ook op het dressoir staan twee mooie lijsten van Desenio. Een mooie magnolia bloem en een poster van een stier. Op het dressoir wissel ik het meest van posters. Leuk om tussendoor kleine dingetjes in huis te veranderen! Hier heb ik er ook voor gekozen om de lijsten niet op te hangen omdat er ook al een spiegel boven hangt. Anders word het ook iets ‘teveel’ poster in huis. Haha!

Nu heb ik nog een leuke korting voor jullie. Heb je ook al een tijdje een leuke poster van Desenio op het oog? Met de code “25MARLOES” krijg je 25% korting op posters, van 15 t/m 17 mei. De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Heb jij ook posters in huis hangen? 

Dit artikel is ontstaan d.m.v. een samenwerking met Desenio

6 Reacties

  1. 15 mei 2018 / 07:03

    Mooie posters heb je uitgezocht! Ik ben groot fan van de webshop, zelfs de baby kamer hangt er vol mee haha. Ik wil nu alleen in de hal nog wat leuke posters!

  2. 15 mei 2018 / 19:23

    Wat een boel gezelligheid! Ziet er heel tof uit. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: