Nieuwe L’Oreal Haarverzorgingsproducten + Hair Fashion Night!

l'oreal biotin

Nieuwe L’Oreal Haarverzorgingsproducten + Hair Fashion Night

Volgende week donderdagavond is het zover: Hair Fashion Night by L’Oreal! L’Oreal Professionnel organiseert deze avond in kapsalons door heel Nederland de Hair Fashion Night. Tijdens deze gratis avond krijg je in een salon bij jou in de buurt 20 minuten stylingadvies. L’Oréal Professionnel heeft speciaal voor jou de top 10 haartrends van het seizoen geselecteerd, allemaal gespot op de catwalk tijdens Fashion Week: Waves, Front Braid, Curl Bowl, Venus Waves, Mohawk Braid, Pony Tail, Wob, Messy Side Braid, Shaggy Hair en Braided Bun. Alle soorten kapsels zie je voorbij komen. Mocht je toevallig donderdagavond 15 juni niets te doen hebben, dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij een salon bij jou in de buurt. Benieuwd welke salons er mee doen? Die kun je hier even bekijken.

L’Oreal Serie Expert Inforcer shampoo

Ook ontving ik van L’Oreal een aantal mooie nieuwe producten uit de Serie Expert lijn. Excuses voor de blurry foto’s. Ik zag achteraf pas dat de ISO nog veel te hoog stond. Ik begin met de B6+Biotin Shampoo voor zwaar beschadigd haar. Deze shampoo zorgt ervoor dat het afbreken van haren word tegengegaan. Daarnaast geeft de L’Oreal Serie Expert Inforcer shampoo je haar een super mooie glans, en maakt het haar sterker. De geur is ook ontzettend lekker fris en bloemig. Alsof ik een verse bos met rozen ruik. Heeeeerlijk!


De ingrediënten staan op de achterkant van de fles. Er zit helaas wel SLS in. Dit is eigenlijk een ingrediënt wat ik liever zoveel mogelijk probeer te vermijden, omdat mijn haar er ‘nog’ droger van word. De shampoo reinigt mijn haar goed, en schuimt ook flink. Mijn haar voelt er wel een tikkeltje droger door aan, maar het valt mij alles mee!


L’Oreal Inforcer Strengthening Anti-Breakage haarmasker

Ook ontving ik het verzorgende Inforcer haarmasker. Dit masker zit verpakt in een grote pot, met draaideksel. De L’Oreal Inforcer Strengthening Anti-Breakage haarmasker breng je aan nadat je je haar hebt gewassen met de shampoo. Het is een versterkend haarmasker, die haarbreuk verminderd. Het haarmasker is verrijkt met Vitamine B6 en Biotin die je haar aanzienlijk versterken. Haarbreuk en haaruitval worden geminimaliseerd en je haar krijgt een mooie glans, en word intensief gevoed. Ik breng een ruime hoeveelheid aan op de punten en lengte van mijn haar, en laat het zo’n 5-10 minuten goed inwerken. Daarna spoel ik het masker goed uit mijn haar met lauwwarm water. Mijn haar voelt gelijk al ontzettend zacht en glad aan. Wat een fijn gevoel! Door het blonderen is mijn haar zo ontzettend droog en breekbaar, dat dit haarmasker als geroepen komt! Ik ben echt verslaafd aan de heerlijke frisse geur! Deze ruik je na het wassen van je haar ook nog een tijdje…hmmm! Verder vind ik dat het haarmasker je haar geen super ‘wow’ effect geeft. Gewoon een beetje basic!


Het masker bestaat vooral uit vette alcohol en siliconen. Biotin en Vitamine B6 zit er natuurlijk wel in, maar deze ingrediënten staan een beetje onderaan de lijst. Jammer!

L’Oréal Infinium Pure The Infinitely Professional Hairspray

Ook de nieuwe L’Oréal Infinium Pure The Infinitely Professional Hairspray is een nieuwe favoriet! Deze haarspray heeft een vernieuwde soepele, formule zonder parfum of maskerende geur: heel erg fijn een neutrale geur tijdens het opbrengen! De meeste haarsprays vind ik zo overheersend ruiken. De Infinium Pure haarspray heeft een super fijne verstuiving met een onmiddellijke hold zonder stijf effect. Je kunt je haren nog makkelijk doorkammen, en de spray geeft je haar een fijne glans. Altijd mooi meegenomen!


L’Oreal Techni Art Glow Stick

Last but not least testte ik ook nog deze fijne Glow Stick uit de Techni Art lijn uit. Deze stick lijkt een beetje op een mini variant van de deo roller, haha! De stick heeft een vrij kleine inhoud, waar je toch verassend lang mee kunt doen. De Glow Stick is bedoeld om pluizig en onhandelbaar haar in toom te houden. Kleine babyhaartjes en pluishaar zijn met de glow stick verleden tijd. Je smeert een klein beetje uit op de vervelende haartjes, of in droge haarpunten. Je haar krijgt er een mooie glans van, en van springhaartjes heb je geen last meer!

Conclusie
Ik vind de nieuwe producten van L’Oreal Professionnel erg fijn. Vooral de geur van alle haarproducten zijn zo lekker fris en bloemig, love it! De shampoo doet haar werk goed en ondanks de SLS gebruik ik deze shampoo graag. Ik ben heel benieuwd wat de Biotin en Vitamine B6 op langere termijn met mijn haar gaat doen. Pas dan kan ik ook goed bepalen of haarbreuk minder word. De Glow Stick is een leuk product, maar ik weet niet of ik dit heel veel ga gebruiken. De haarspray daarentegen weer wel! Die is zo fijn! Heerlijk dat er geen geur aan zit. Mijn krullen blijven de hele dag mooi in model zitten, zonder het stijve haarspray gevoel. Heerlijk!

Hieronder de prijzen van de producten voor jullie op een rijtje:
L’Oréal Biotin B6 shampoo- 13,80 euro
L’Oréal Biotin B6 masker- 22,00 euro
L’Oréal Infinium Pure haarspray- 13 euro
L’Oréal Techni Art Glow Stick- 19,80 euro

Alle L’Oreal Professionnel haarproducten zijn te koop in de kapsalon of online. Heb jij weleens van Hair Fashion Night gehoord, en lijkt het jouw iets?

 

Share:

3 Reacties

  1. 9 juni 2017 / 06:31

    Vooral de haarspray klinkt heel fijn. Ik vind de nieuwe producten er mooi uit zien, zo vrolijk. Die Glow Stick lijkt mij wel handig voor die onhandelbare haartjes, ben benieuwd wat ik daar van zou vinden.

  2. 9 juni 2017 / 19:57

    Ik vind loreal eigenlijk heel erg fijn alleen ze zijn niet dierproefvrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: