Nieuwe haarproducten van het luxe vegan haarmerk Maria Nila

maria nila

Nieuwe haarproducten van het luxe vegan haarmerk Maria Nila

Haarliefhebbers opgelet! Voor iedere natuur-en dierenvriend is Maria Nila het nieuwe haarmerk om eens uit te proberen. De haarproducten van Maria Nila zijn 100% vegan, ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. De producten bieden een hoge kwaliteit terwijl het tegelijkertijd de stap naar een duurzamere en vriendelijkere wereld vergemakkelijkt. Blij haar én een blije wereld! Ik heb drie producten van dit luxe merk uitgetest voor jullie. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!

maria nilaMet meer dan 40 jaar ervaring in de professionele haarverzorgingswereld, biedt Maria Nila zes verzorgingslijnen aan onder de noemer Care & Style. De zes heerlijke series bevatten hun eigen, unieke actieve ingrediënten en bieden verschillende oplossingen voor ieder haarprobleem zoals kleurverlies, hoofdhuidaandoeningen en beschadigd haar. Elke kleurrijke serie bestaat uit een shampoo, conditioner en een masker om het haar alle nodige voeding en verzorging te geven. Gezond, stralend en volumineus haar, here we come!

De producten stralen luxe uit en ik ben dol op het design van de flacons. Mooi rustig en er is gebruik gemaakt van zachte kleuren. In design zijn de Scandinavische landen toch wel erg goed! Love it! Ik heb de lijn ontvangen voor gekleurd haar.Laten we eerst eens gaan kijken naar de shampoo en conditioner. De producten van Maria Nila zijn 100% vegan, vrij van parabenen en sulfaten en ze bevatten granaatappelextract die het haar beschermen. De producten zorgen ervoor dat gekleurd haar langer mooi blijft. De geur van de producten is echt ontzettend lekker. Heel zacht en licht bloemig. Helemaal niet overheersend! Je krijgt er juist een luxueus gevoel van. Doordat er geen sulfaten en parabenen in de producten zitten, raakt de hoofdhuid ook niet geïrriteerd. Erg fijn! De shampoo reinigt mijn haar goed en de conditioner laat mijn lokken mooi glanzen. Mijn haar voelt na het gebruik van de shampoo een beetje stroef aan. Dit komt omdat er geen sulfaten in de producten zit. Hier moet je wel een klein beetje aan wennen als je ‘normale’ shampoos gewend bent. Na gebruik van de conditioner voelt mijn haar heerlijk verzorgd en glad aan. De shampoo en conditioner kosten beide €27,00.Naast de shampoo en conditioner gebruik ik ook het luminous haarmasker van Maria Nila. Het masker is verpakt in een grote ronde pot met een inhoud van 250ml. Door gebruik van het Maria Nila Luminous Colour Masque zal het haar minder snel de kleur verliezen en meer gaan glanzen. Tegelijkertijd wordt het haar beschermd tegen schadelijke UV-stralen dankzij de colour guard complex. Het masker is super voedend en zorgt ervoor dat mijn haar de verzorging krijgt die het nodig heeft. Ideaal als je veel gebruik maakt van een krul/stijltang. Het haarmasker kost €20,50.


Links zie je de substantie van de shampoo en rechts van de conditioner. De shampoo is een klein beetje doorzichtig en de conditioner is roze van kleur en heeft een volle en lobbige substantie.

Conclusie
Dit was mijn eerste kennismaking met het nieuwe vegan Scandinavische haarmerk Maria Nila. Over de producten ben ik erg enthousiast. Goed dat steeds meer merken natuur- en dierproefvrij zijn. De geur van de producten is echt heerlijk! Erg luxe en zacht. De producten zijn mild in gebruik en je kunt er super lang mee doen. Dit vind ik ook een groot pluspunt. Je hebt maar weinig product per wasbeurt nodig. Daarbij vind ik het ook erg prettig dat de producten geen sulfaten en parabenen bevatten. Ik merk toch dat mijn hoofdhuid hier een stuk beter op reageert. Ik merk dat de toner die ik laatst in mijn haar heb gedaan, langer mooi blijft zitten sinds ik deze producten gebruik. Ben je op zoek naar vegan haarverzorgingsproducten? Dan kan ik dit merk zeker aanraden! De producten zijn niet goedkoop maar ik vind ze het zeker waard!

De producten van Maria Nila zijn o.a. online verkrijgbaar bij John Beerens en de website van Maria Nila zelf. 

Share:

3 Reacties

 1. 14 maart 2018 / 10:13

  Ah goed om te lezen, ik ben zelf ook heel erg te spreken over de producten van Maria Nila

 2. 14 maart 2018 / 11:38

  Wat leuk om weer een mooi en voor mij nieuw merk te ontdekken wat ook nog eens lief is voor de planeet. Ik verbaas mij de laatste tijd erover hoeveel fijne dierproefvrije merken en producten er zijn. Zo fijn. Ze staan ook mooi in de badkamer trouwens deze fijne kleurtjes. Ik ga ze in ieder geval op mijn lijstje zetten om nog eens te proberen! (dat ze lang meegaan vind ik ook echt een pro 😉 hihi).

 3. 14 maart 2018 / 21:04

  Ooh die zien er fijn uit! Ik ben er wel benieuwd naar geworden.
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: