Nieuwe draadlampen in huis

nieuwe draadlampen

Nieuwe draadlampen in huis

Sinds ruim 4 maanden woon ik in mijn nieuwe appartement in hartje Breda. Alles was eigenlijk zo goed als af. Er ontbraken alleen nog een aantal lampen in bepaalde ruimtes in huis. Ik heb maar liefst 7 kamers waar lampen moesten komen te hangen. Verlichting woonkamerย is het allereerste waar ik voor geslaagd was. Daar heb ik gekozen voor een mooie grote bamboe lamp. De rest van de lampen was een lastige klus!

In de gang, keuken en slaapkamer hangen nu sinds vorige week ook eindelijk lampen. Zo fijn! Nu is het echt helemaal af! Ik heb gekozen voor mooie zwarte draadlampen. Deze passen heel goed bij de Scandinavische stijl die ik heb toegepast in huis. De draadlampen heb ik besteld bij Directlampen.nl. Een hele leuke webshop met een uitgebreid aanbod van de leukste hippe en trendy lampen. Kijk je mee?

nieuwe draadlampen
Op de gang heb ik gekozen voor de grootste draadlamp. De gang is een redelijk grote ruimte die ik met de lamp extra gezellig wil maken. Verder past het zwarte kleurtje van de draadlamp weer erg goed bij de bakkerskast. Love it! Als je het licht aandoet zie je ook een heel mooi patroon op de muren. Zo gezellig!

nieuwe draadlampen
Ook in de keuken kan een mooie lamp niet ontbreken. Eerst wilde ik voor spots gaan maar ik vind dit toch een stuk sfeervoller. In de keuken heb ik gekozen voor een zwarte draadlamp met hout details. Deze hout details komen weer mooi terug in de snijplanken en het zeeppompje in de keuken.

nieuwe draadlampen

nieuwe draadlampen
En als laatste de slaapkamer. De slaapkamer is groot en ik wilde een lamp die lekker opvalt! Dat doet deze zeker. We hebben de lamp express wat lager gehangen. Zo valt ie extra goed op in de ruimte!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe draadlampen?ย 

6 Reacties

  1. 7 december 2017 / 10:50

    Ze staan heel erg leuk in je huis! Wij zijn ook nog op zoek naar nieuwe lampen, na 8 jaar mogen we wel eens wat nieuws in huis :). Ik ga nog een goed rondkijken wat mooi in huis past en ook warme verlichting geeft.

  2. 7 december 2017 / 12:49

    Wauuw, wat gaaf. Past perfect in je interieur ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: