New in: Ray-Ban Clubmaster Zonnebril

Ray-Ban Clubmaster

New in: Ray-Ban Clubmaster Zonnebril

Good morning! Zoals jullie misschien wel weten ben ik nogal zonnebrillen verslaafd. Ik heb inmiddels al een flinke collectie en de zonnebrillen van Ray-Ban blijven favoriet. Ik heb een aantal aviator modellen en ook dit model stond al een hele poos op mijn verlanglijstje. Het is de Ray-ban Clubmaster en ondanks dat ie er al een hele poos is, blijf ik hem mooi vinden. Gelukkig kwam de zonnebril op tijd binnen en kon ik hem meenemen op vakantie naar Santorini.

Ray-Ban Clubmaster
Ik heb gekozen voor de goud-tortoise variant. Deze kleur staat altijd net even wat mooier bij mij dan een zwarte zonnebril of een zilver montuur. Met de Clubmaster creëer je een authentieke vintage look die gemoderniseerd wordt door de hippe kleurstelling. Het logo is mooi geëtst op een enkele lens. De zonnebril voelt lekker stevig aan en wat ik leuk vind is dat hij net even wat anders is dan mijn andere zonnebrillen.

Ray-Ban Clubmaster
Ik heb gekozen voor de 51mm glazen. Je kunt ook kiezen voor een maatje kleiner maar die was voor bij mijn gezicht net een tikkeltje te klein. Ik ben er in ieder geval helemaal happy mee en heb gelukkig al veel kunnen genieten van mijn nieuwe zonnebril!

Ik bestelde de Ray-Ban Clubmaster bij Sunglasses Shop voor €102,-.

Welke zonnebril is jouw favoriet?

11 Reacties

 1. 5 oktober 2017 / 06:40

  Ik vind dit echt een heel erg mooi model, die je ook goed staat :-).

 2. 5 oktober 2017 / 08:52

  Heel gaaf model dit, past prachtig bij je gezichtsvorm! 🙂

 3. 5 oktober 2017 / 09:37

  Ah dit model heb ik ook, super fijn en mooi model. Een nadeeltje, de neusvleugeltjes die altijd in mijn haar steken als ik een staart in heb, haha!

 4. 5 oktober 2017 / 10:30

  Hele mooie zonnebril, hij staat je goed! Ik heb ook een clubmaster, maar dan zonder frame aan de onderkant.

 5. 5 oktober 2017 / 10:48

  Hij staat je heel goed Marloes! Zulke modelletjes zijn altijd goed!

 6. 5 oktober 2017 / 14:18

  Dit model zonnebril vind ik zoo leuk! Hij staat je goed 🙂

 7. 5 oktober 2017 / 21:35

  jaaaa mooi ding! staat je goed! erg gave foto die onderste!

 8. 5 oktober 2017 / 21:51

  Wat een mooie zonnebril! Staat je heel goed! X

 9. 6 oktober 2017 / 16:02

  Wauw wat een mooie zonnebril zeg, super elegant! Hij staat je goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: