New In: Macbook Pro 13″

Afgelopen vrijdag moest ik de hele dag thuis blijven. Maar dat vond ik niet erg, want er kwam wel een heel leuk pakketje binnen. Namelijk mijn nieuwe Macbook Pro! Yayyyy! Mjn oude laptop is gecrasht, en eind oktober bestelde ik de nieuwe Macbook Pro 13″. Ik moest even slikken, toen ik het bedrag van mijn bankrekening zag verdwijnen. Maar ik denk dat de Macbook het geld dubbel&dwars waard is. En dat wij nog veel fijne bloguurtjes samen gaan beleven!

Vandaag ga ik de hele dag uitvogelen hoe die werkt, en vooral ook hoe IMovie werkt. Gisteren zou er eigenlijk een filmpje online komen die ik nog had ge-edit met Movie Maker. Maar omdat dit filmpje niet kon worden opgeslagen door Movie Maker, had ik dus niks. Balen! Ik ga vandaag dus aan de slag om het filmpje opnieuw te editen met IMovie, en met behulp van wat tutorials op YouTube, haha. Want het is nog een hoop abracadabra voor mij!

Vanmiddag is het de bedoeling dat het filmpje online komt. Mocht dit uiteindelijk toch niet lukken, dan kunnen jullie vanmiddag nog een review verwachten!

Lovely Sunday allemaal!

liefsmarloes

lank

15 Reacties

 1. 10 november 2013 / 08:47

  Wat ontzettend GAAF !!!! Ik ben wel een beetje jaloers hoor, haha

 2. 10 november 2013 / 11:34

  Gaaaaaf! Ik heb hem ook sinds 1,5 maand en ben er zooooo blij mee!
  Leuke tip misschien: op eBay verkopen ze leuke cases!

 3. 10 november 2013 / 12:18

  Ik heb zelf sinds de zomer vakantie een macbook air en hij is zo fijn 🙂

 4. 10 november 2013 / 16:10

  Ooh, nu ben ik wel jaloers! Haha, wat ontzettend leuk!x

 5. 10 november 2013 / 16:20

  Wat gaafff veel plezier met je nieuwe aankoop!

 6. 11 november 2013 / 00:15

  Wauw wat een mooierd zeg, daar zal je zeker geen spijt van krijgen! Succes nog met iMovie, hoop dat het lukt met het filmpje 🙂

  • Marloes
   Auteur
   11 november 2013 / 11:48

   Haha dankje, het is even heel wat anders. Maar heb gisteren een beetje uitleg gekregen. Dus gaat goedkomen 😉

 7. 11 november 2013 / 00:29

  Lijkt me een fijne laptop! Ik ben er momenteel voor aan het sparen.

 8. 14 november 2013 / 19:07

  Oeeh ik ben ook voor deze laptop aan het sparen. Hopelijk kan ik ‘m in januari aanschaffen! 😀 Mijn laptop staat ook op crashen helaas.

  • Marloes
   Auteur
   15 november 2013 / 19:59

   Ah daar ga je zo geen spijt van krijgen, hihi. Het doet even zeer, maar je krijgt er heel veel plezier voor terug;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: