New in: Longchamp Shopper Bag

New in: Longchamp Shopper Bag

Van mooie tassen kan ik geen genoeg krijgen. Laatst kreeg ik mijn eerste designer tas binnen, die ik jullie al heb laten zien op mijn blog. Een mooie en goede kwaliteit tas gaat jaren mee, en blijft vaak lekker tijdloos. Ik bestelde laatst bij Unique Bags & Travel een hele mooie zwarte shopper van het merk Longchamp Paris. Longchamp is een designer merk wat in Nederland steeds populairder aan het worden is. Het merk komt oorspronkelijk uit Parijs: de mode walhalla! De tassen van Longchamp zijn gemaakt van prachtige materialen en vooral de Le Pliage tassen zijn erg populair! Veel celebrities spot je met deze handige en leuke tas. Ik heb gekozen voor een prachtige zwarte leren shopper die gemaakt is van soepel leer en daardoor ook erg stijlvol is. De shopper heeft een lang hengsel waardoor je hem makkelijk om je schouder kunt dragen. De tas heeft een ruime inhoud waarin je lekker veel in kunt stoppen. Ideaal voor ons vrouwen ;-)! Aan de zijkanten van de tas zitten kleine drukknopen waarmee je de tas kunt verkleinen. De binnenkant van de tas is ook lekker opvallend en heeft een oranje voering. Erg mooi! Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe designer tas. Hier ga ik nog zoveel van plezier van hebben!


Mijn nieuwe Longchamp Shopper heeft ook echt een perfect maatje. Niet te groot en zeker niet te klein. Vaak vind ik shoppers véél te groot waardoor je er niets meer in terug kunt vinden.


Wat is jouw favoriete tas? En heb jij al een designer tas in jouw tassencollectie?

De Longchamp Shopper Roseau is o.a. verkrijgbaar bij Unique Bags & Travel.

Share:

11 Reacties

 1. 2 augustus 2017 / 06:29

  Prachtige tas! Ik ben dol op Longchamp en vooral de Le Pliage tassen die je kunt opvouwen.

 2. 2 augustus 2017 / 06:50

  Inderdaad een perfecte maat voor zo’n shopper. Hele mooie tas!

 3. 3 augustus 2017 / 07:39

  Wat een mooie foto’s! De tas staat perfect bij je outfit!
  Ik vind zo’n maat tas ook altijd fijn. Ook voor tijdens het shoppen, nu je steeds minder tasjes in de winkel krijgt.

  Liefs, Nathalie

  • Marloes
   Auteur
   10 augustus 2017 / 09:46

   Dankjewel lieverd! X

 4. 3 augustus 2017 / 11:50

  Ik begin dit merk steeds meer te waarderen. En ook dit model vind ik heel erg mooi! Fijne tas, en inderdaad erg stijlvol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: