NEW IN: Etnic Print Bikini by Doutzen Kroes

Etnic Print Bikini by Doutzen Kroes

NEW IN: Etnic Print Bikini by Doutzen Kroes

Een zomer is natuurlijk niet compleet zonder nieuwe bikini. Ik heb er een lichte verslaving voor! Hunkemoller heeft deze zomer weer een ontzettend leuke swimwear collectie uitgebracht in samenwerking met topmodel Doutzen Kroes. We hebben al een aantal prachtige zomerdagen achter de rug en ik kan niet wachten tot mijn vakantie begint. Dan kan ik eindelijk mijn mooie nieuwe bikini uit de Doutzen collectie dragen. Het was een lastige keuze omdat de collectie zoveel leuke items heeft. Heel de collectie is een beetje in boho style. Love, love, love it! Ik weet zeker dat vele van jullie dit stijltje ook wel erg leuk vinden. Zo heeft de collectie volop gave prints en franjes. Ook aan accessoires is gedacht. Wat dacht je van een prachtige strandtas met kleine spiegeltjes en zomerse afwerking erop. Of mooie tuniekjes, strandlakens en sandalen. Ik zou het liefste heel de Doutzen zomercollectie in huis halen, hihi! Zo leuk allemaal!

Etnic Print Bikini by Doutzen Kroes
Stiekem was deze leuke bikini met Etnic print mijn grote favoriet vanwege het mooie broekje. Het broekje is een Brazillian fit en wat lager uitgesneden dan een normaal bikini broekje. Aan de zijkanten zitten knopen met franjes eraan. Super leuk! De kleuren van de bikini zijn heerlijk zomers en in boho style. Roze met bordeaux rood, verschillende tinten blauw en lichtgrijs erdoorheen. De bikinitop is een bh model. De cups zijn iets voorgevormd, waardoor het model mooi aansluit bij de borsten. Aan de achterkant zit ook een welbekende bh sluiting. Vooral over de afwerking van deze bikini is goed nagedacht. Heel mooi! Zeker wanneer de huid wat zongebruind is door het zonnetje. Is het al vakantie?

Wat is jou favoriete bikini uit de Doutzen voor Hunkemoller collectie? Je kunt de hele collectie hier bekijken. 

4 Reacties

  1. 28 juni 2017 / 07:04

    Ik vind die collectie ook zo leuk. Deze bikini is ook mijn favoriet, ik vind het etnic prinje zo gaaf!

  2. 28 juni 2017 / 08:03

    Ooooh ik vind je bikini super leuk! Moet nog een nieuwe scoren voor vakantie dus misschien dat ik voor deze ga 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: