New in: diamanten oorbellen met goud

New in: diamanten oorbellen met goud

Een paar weken geleden werd er een mooi cadeau bij mij thuis afgeleverd. Ik heb namelijk veel oorbellen, maar geen oorbellen die altijd mooi blijven. Na een aantal maanden gaat het laagje van de meeste oorbellen af of worden ze gewoon lelijk.

Toen Mostert-juweliers mij mailde voor een leuke samenwerking zei ik dan ook geen ‘nee’. Zij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met de allermooiste oorbellen. Kijken jullie mee naar de oorbellen die ik heb uitgezocht?

Diamanten gouden klapcreolen

Ik wist al snel dat ik een paar diamanten oorbellen wilde uitzoeken, die ik dagelijks kan dragen. Goud past bij mij, en in combinatie met zilveren steentjes oogt dit nog net even wat sjieker. Zelf heb ik gekozen voor de gouden klapcreolen van 14 karaat goud. Er zitten hele fijne zilveren steentjes in verwerkt. Daarbij zijn ze tijdloos en kun je ze voor altijd blijven dragen. Zijn ze niet prachtig?

Ik ben er super zuinig op en draag ze nooit ‘s nachts. Iedere avond berg ik ze netjes op in het doosje, zodat ik ze ook niet kwijt kan raken. Ideaal dat het goud helemaal mooi blijft en dat de diamanten mooi blijven ‘shinen’.


Wat vinden jullie van mijn nieuwe oorbellen? Kopen jullie zelf weleens duurdere sieraden?

Share:

3 Reacties

  1. 9 augustus 2019 / 18:55

    Wat een prachtig exemplaar! Ik koop zelf regelmatig dure sieraden eigenlijk haha. Guilty Pleasure! Ik heb net een nieuwe ketting van Tiffany & Co aangeschaft. 🙂

  2. 9 augustus 2019 / 19:35

    Mooi! Ik koop nooit echt duurdere sieraden, maar koop ze tegenwoordig wel net wat duurder dan de H&M, zodat ik weet dat ik er ook echt lang plezier van kan hebben. Ik zou ook nog wel een paar gouden ringetjes met steentjes in mijn collectie willen hebben.

  3. 10 augustus 2019 / 07:48

    Ze zijn echt ongelooflijk mooi! En ze staan je geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: